Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DNA la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius

DNA Constanta efectueaza perchezitii la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius. Fostul decan al Facultatii de Farmacie, Gheorghe Taralunga, actual profesor la aceeasi facultate a fost citat de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA in 5 locatii din Harghita, printre care si sediul unei institutii publice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza luni dimineata perchezitii in 5 locatii situate in judetul Harghita, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Perchezitiile sunt efectuate intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals.

UPDATE Perchezitii DNA in 5 locatii din Harghita, printre care si la Primaria Gheorghieni

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza luni dimineata perchezitii in 5 locatii situate in judetul Harghita, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Perchezitiile sunt efectuate intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals. Ora 10:08 Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca institutia publica vizata este Primaria Gheorgheni.

Primarul din Miercurea-Ciuc ar fi vizat de perchezitii DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) Targu-Mures face perchezitii in aceasta dimineata in mai multe locuri din Harghita, potrivit unui comunicat al procurorilor, surse judiciare declarand, pentru ziarul BURSA, ca ar fi vizati inclusiv primaria si primarul orasului, Robert Kalman Raduly UDMR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )