Libnet.ro
UNICEF

16:00

Perchezitii DNA la Galati: Mai multe persoane sunt suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele iCCJ

B1 B1,
Perchezitii DNA la Galati: Mai multe persoane sunt suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele iCCJ

Procurorii DNA efectueaza cercetari la trei locatii din municipiul Galati, intr-o cauza penala, fiind vizate persoane suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele inalteiCurte de Casatie. continuă pe B1

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de santaj la nivel inalt

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unei infractiuni de santaj, persoana vatamata fiind presedintele unei instante judecatoresti din Capitala.

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Timis, Arad, Iasi si Brasov.

INFOTRAFIC. Circulatia este intrerupta pe mai multe drumuri

Mai multe drumuri nationale au, luni, traficul intrerupt pe anumite portiuni. Printre aceste artere se numara DN67 B, DN7A, DN66, DN22, DN7 si DN27. Centrul Infotrafic avertizeaza ca pe DN1, A1 si A2, traficul se va intensifica in a doua parte a zilei.

Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara. De asemenea, in Harghita este cod galben de inundatii pana la sfarsitul zilei.

Trenurile Soarelui. Mai multe trenuri vor asigura legaturi directe cu statiunile de pe litoral

De la mijlocul acestei luni, CFR Calatori lanseaza programul estival Trenurile Soarelui. Timp de trei luni, pana la 15 septembrie, turistii vor avea la dispozitie mai multe trenuri care vor asigura.

Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de rafale de vant puternic, valabila pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ploi si vant puternic pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod galben de ploi si rafale de vant puternic, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )