Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DNA la Judecatoria Sfantu Gheorghe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DNA la Judecatoria Sfantu Gheorghe

ACTUALIZARE 10:18 Judecatoarea Elena Poiana ar fi luat mita pentru a scapa de arest preventiv doi suspecti de talharie Judecatoarea Elena Poiana, vizata de perchezitiile efectuate marti de procurorii DNA la Sfantu Gheorghe, ar fi luat mita pentru a inlocui arestul preventiv cu controlul judiciar in cazul a doi barbati cercetati pentru talharie, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Perchezitii DNA la Judecatoria Sfantu Gheorghe

Procurorii DNA efectueaza marti perchezitii la Judecatoria Sfantu Gheorghe, iar ancheta l-ar viza pe un magistrat cu functie de conducere, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Sursele citate sustin ca.

DNA a efectual perchezitii la Judecatoria Sfantu Gheorghe si in Covasna, Brasov si Iasi

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia fac, marti, patru perchezitii in judetele Covasna, Brasov si Iasi, dintre care una la o institutie publica, surse judiciare declarand ca este vorba despre Judecatoria Sfantu Gheorghe.

Descinderi la Judecatoria Sfantu Gheorghe. Presedinta instantei, suspectata ca ar fi luat 10.000 de lei de la doi talhari, pentru a-i scapa de arest

Mai multe perchezitii facute de Directia Nationala Anticoruptie au loc marti dimineata in trei judete din tara. Sunt vizate persoane care ar fi savarsit infractiuni de coruptie in anul 2015, informeaza Ministerul Public. Una dintre descinderi are loc chiar la Judecatoria Sfantu Gheorghe, vizata fiind presedinta instantei de judecata.

Perchezitii Judecatoria Sfantu Gheorghe intr-un nou dosar de coruptie. Vizata este chiar presedinta instantei

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Alba Iulia au descins in aceasta dimineata in patru locatii din Covasna, Brasov si Iasi si fac cercetari intr-un dosar de coruptie. Vizata de ancheta ar fi chiar sefa Judecatoriei din Sfantu Gheorghe, suspectata ca ar fi luat mita.

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, perchezitionata de procurorii DNA

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe judetul Covasna), Elena Poiana, este perchezitionata, marti, de procurorii anticoruptie. Ea este suspectata ca a luat 10. 000 lei mita, in 2015, pentru a elibera din arestul preventiv doi talhari violenti care au torturat doi batrani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )