Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perchezitii DNA la Parchetului Tribunalului Botosani, intr-un dosar de coruptie in care ar fi vizat un procuror

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii DNA la Parchetului Tribunalului Botosani, intr-un dosar de coruptie in care ar fi vizat un procuror

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie. Surse judiciare au declarat pentru News. ro ca in acest dosar ar fi vizat si un procuror. continuă pe Hotnews

UPDATE In perchezitiile DNA la Parchetului Tribunalului Botosani, intr-un dosar de coruptie, este vizata prim-procurorul Raluca Stancescu

Perchezitiile procurorilor DNA efectuate joi dimineata la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie, o vizeaza pe prim-procuroarea Raluca Stancescu. Aceasta a fost ridicata de la locuinta ei.

Perchezitii ale DNA la Parchetul Tribunalului Botosani si la Politia Judeteana, intr-un dosar in care ar fi vizat si un procuror

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie. Surse judiciare au declarat pentru News. ro ca in acest dosar ar fi vizat si un procuror.

Surse: Perchezitii DNA la Parchetul Tribunalului Botosani si la Politia Judeteana

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii in aceasta dimineata la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie.

Perchezitii DNA la Tribunalul Botosani si la sediul IPJ

Procurorii DNA Suceava efectueaza, joi dimineata, mai multe perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Inspectoratul Judetean de Politie, intr-o cauza penala ce vizeaza.

Perchezitii DNA la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si la sediul IJP (VIDEO)

Procurorii DNA Suceava efectueaza mai multe perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Inspectoratul Judetean de Politie, intr-un dosar privind infractiuni asimilate infractiunilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )