Libnet.ro
UNICEF

14:00

Perchezitii DNA la primarul comunei sucevene Udesti, pentru infractiuni cu fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii DNA la primarul comunei sucevene Udesti, pentru infractiuni cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Suceava efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare al Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2014 si infractiuni impotriva infaptuirii justitiei, comise in perioada octombrie - noiembrie 2014, in comuna suceveana Udesti, arata DNA intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Primarul comunei sucevene Udesti, retinut de DNA pentru fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Suceava l-au retinut joi, pentru 24 de ore, pe Savel Viorel Botezatu, primar al comunei Udesti, acesta fiind acuzat ca a falsificat mai multe documente pentru a obtine ilegal subventii din fondurile UE pentru agricultura.

Perchezitii DNA in comuna suceveana Udesti privind infractiuni cu fonduri UE

Procurorii DNA din Suceava efectueaza cercetari in comuna Udesti privind suspiciuni de savarsire a unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare al Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2014 si infractiuni impotriva infaptuirii justitiei, comise in perioada octombrie - noiembrie 2014, arata un comunicat emis de DNA.

Perchezitii DNA la Primaria Udesti intr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

Patru perchezitii au loc, joi dimineata, in comuna suceveana Udesti, dintre care una la sediul primariei si una la sediul asociatei de fermieri Oadeci. Ancheta vizaza fraudarea subventiilor agricole din fonduri europene si infractiuni impotriva infaptuirii justitiei.

Suceava: Perchezitii DNA la o primarie si la o asociatie a crescatorilor de animale

Sediul Primariei localitatii Udesti, o asociatie a crescatorilor de animale, si locuintele a doua persoane sunt perchezitionate de procurorii DNA intr-un dosar privind fraudarea fondurilor obtinute prin APIA, dar si pentru influentarea declaratiilor si santaj.

Perchezitii DNA la Fiscul din Satu Mare. Procurorii au verificat biroul si locuinta fostului director, Mircea Ardelean

Procurorii DNA Oradea au efectuat joi perchezitii la sediul Administratiei Publice a Finantelor Satu Mare dar si la domiciliul fostului director al institutiei, Mircea Ardelean. Ancheta il vizeaza si pe alt angajat al institutiei, Soos Istvan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3114 seconds )