Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii DNA la sediul IPJ Brasov, vizat este seful Politiei Rutiere

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii DNA la sediul IPJ Brasov, vizat este seful Politiei Rutiere

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie. Astazi dimineata s-au facut perchezitii in biroul sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a declarat pentru Mediafax Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov. continuă pe Hotnews

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

UPDATE: Perchezitii DNA la IPJ Brasov. Seful Politiei Rutiere Brasov, ridicat de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local, potrivit unui comunicat remis redatiei Romania libera.

Perchezitii DNA la IPJ Brasov

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local, potrivit unui comunicat remis redatiei Romania libera.

Perchezitii la sediul IPJ Brasov: Seful Politiei rutiere, suspectat de luare de mita

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere este suspectat de fapte de coruptie,.

Seful Politiei Rutiere Brasov, vizat de DNA

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere este suspectat de fapte de coruptie, transmit sursele de presa.

VIDEO UPDATE Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti

Procurorii anticoruptie au efectuat duminica dimineata 14 perchezitii la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane din municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni de coruptie judiciara. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca trei magistrati suceveni, printre care sui procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dumitru Dambu, au fost ridicati urmand sa fie adusi la audieri in Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, au fost facute perchezitii si la domiciliul sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, la Primaria Radauti si la domiciliul lui Costel Babiuc, om de afaceri din Radauti. B1TV informeaza, citand surse, ca cei 3 judecatori aflati in vizorul DNA ar fi acceptat mite derizorii, cum ar fi oua si gaini, pentru a maslui decizii in dosare de retrocedari. -----------------------Ora 19:20 Primarul din Radauti Aurel Olarean a declarat pentru Mediafax ca perchezitiile facute de DNA au vizat si Primaria municipiului Radauti, anchetatorii fiind interesati de un dosar privind modul in care o firma locala a intrat in posesia sediului Bibliotecii municipale din oras. Ora 14:48 Procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dambu, la iesirea din sediul Parchetului insotit de procurori: Nici eu nu stiu de ce sunt vinovat.

Perchezitii DNA: Magistrati suceveni, dusi la audieri intr-un dosar de coruptie, dupa ce ar fi primit oua si gaini drept mita

32: Perchezitiile DNA au vizat si Primaria municipiului Radauti, anchetatorii fiind interesati de un dosar privind modul in care o firma locala a intrat in posesia sediului Bibliotecii municipale.

VIDEO Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti. Un judecator din Radauti a fo

Procurorii anticoruptie au efectuat duminica dimineata 14 perchezitii la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane din municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni de coruptie judiciara. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca trei magistrati suceveni, printre care sui procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dumitru Dambu, au fost ridicati urmand sa fie adusi la audieri in Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, au fost facute perchezitii si la domiciliul sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, la Primaria Radauti si la domiciliul lui Costel Babiuc, om de afaceri din Radauti. B1TV informeaza, citand surse, ca cei 3 judecatori aflati in vizorul DNA ar fi acceptat mite derizorii, cum ar fi oua si gaini, pentru a maslui decizii in dosare de retrocedari. Judecatorul Bogdan Barbuta, de la Judecatoria Radauti, a fost retinut, duminica seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi pronuntat, in mod nelegal, 69 de hotarari judecatoresti prin care i-a recunoscut unui om de afaceri dreptul de proprietate asupra unei suprafete de 41,59 de hectare.

Trei magistrati suceveni, ridicati si adusi la audieri la Bucuresti, in urma unor perchezitii DNA

17: Trei magistrati suceveni au fost ridicati si vor fi adusi la audieri in Capitala, in urma perchezitiilor efectuate de DNA, au declarat surse judiciare. Dosarul in care sunt cercetati acesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )