Libnet.ro
UNICEF

23:00

Perchezitii la firme de paza din Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la firme de paza din Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Oamenii legii efectueaza la aceasta ora 10 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, ce vizeaza mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridica la 10 milioane de euro, potrivit Digi24. continuă pe Adevărul

Perchezitii la firme de paza din Capitala si din Ilfov, pentru contracte fictive. Prejudiciu de 10 de milioane de euro

80 de politisti, mascati si procurori efectueaza luni dimineata 10 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, ce vizeaza mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Este vorba de tranzactii fictive de aproape 25 de milioane de euro, efectuate de o firma de paza printr-un circuit de 10 companii. Prejudiciul adus statului se ridica la 10 milioane de euro, sustine Politia Romana.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala de 25 milioane de euro

Politistii efectueaza luni dimineata 10 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, banuite de comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala in domeniul serviciilor de paza si securitate. 12 persoane vor fi conduse la audieri.

Descinderi la firme de paza din Bucuresti si Ilfov. Prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Trupele de interventie ale Politiei perchezitioneaza zece adrese ale unor firme de paza, dar si domicilii ale unor suspecti, atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov. Politistii au mandate de aducere pen.

Mita la examenul de licenta. Procurorii fac perchezitii la Universitatea din Targu Jiu

Procurorii fac luni perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar in care sunt cercetati un profesor si studenti care i-ar fi dat mita pentru a-i ajuta sa obtina note de trecere la examenul de.

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie. Procurorii au ridicat documente de la UNEFS

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie perchezitioneaza, luni, Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar de mita. Astfel, mai multi studenti sunt acuzati ca i-ar fi dat mita unui profesori pentru a le da note de trecere si pentru a le da lucrari de licenta gata facute.

Parcurile din Capitala, raiul drogurilor

Numarul consumatorilor de droguri din Bucuresti se tripleaza anual, sustin specialistii. Potrivit Strategiei Antidrog a Municipiului Bucuresti 2014-2020, peste 80% din cazurile de trafic si de consum de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )