Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii intr-un dosar de evaziune de 6 milioane de euro in domeniul constructiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii intr-un dosar de evaziune de 6 milioane de euro in domeniul constructiilor

Politistii Capitalei efectueaza miercuri 22 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele Ilfov si Ialomita, urmand sa puna in aplicare 19 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii, potrivit DGPMB. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii intr-un dosar de evaziune de 6 milioane de euro in domeniul constructiilor

Politistii Capitalei efectueaza miercuri 22 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele Ilfov si Ialomita, urmand sa puna in aplicare 19 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii, potrivit DGPMB.

Politia face perchezitii la firme din constructii, intr-un dosar cu prejudicii de sase milioane de euro

Politia Capitalei a declansat, miercuri dimineata, 22 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita, urmand sa puna in aplicare 19 mandate de aducere.

Doi fosti consilieri judeteni, actionati in judecata de CJ Alba intr-un proces ce poate avea o miza de 3 milioane euro

Consiliul Judetean Alba a actionat in judecata doi fosti consilieri judeteni pe motiv ca au votat, in cunostinta de cauza, un proiect de hotarare in 2008 desi stiau ca sunt in conflict de interese. Este vorba despre fostii consilieri Gheorghe Ivinis si Eugen Popa, iar hotararea vizeaza atribuirea unor trasee de transport calatori. Trei firme care au pierdut licitatia din 2008 au intentat procese si solicita daune de 3 milioane de euro.

Perchezitii in Bucuresti si Sibiu, la sediile Carpatica Asig si la domiciliul omului de afaceri Ilie Carabulea, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in serviciu si instigare la fals informatic.

Perchezitii la sediile Carpatica Asig si la mai multe persoane in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in.

Gregorian Bivolaru va fi judecat la Cluj in luna mai intr-un dosar privind traficul de persoane

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj intr-un dosar privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai.

iCCJ a redeschis urmarirea penala intr-un dosar in care sunt vizate persoane cu functii importante in Prahova: procurori, politisti, seful CJ Prahova si un deputat

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au redeschis urmarirea penala intr-un dosar clasat in 2014, in care persoane cu functii importante in Prahova sunt suspectate de constituirea unui grup infractional organizat, luare si dare de mita. Printre ei sunt fostul sef al Politiei judetene, procurori, seful CJ Prahova Mircea Cosma, dar si fiul acestuia, Vlad Cosma.

Vicepresedintele Tribunalului Salaj si un inspector scolar, inculpati intr-un dosar DIICOT

Patritiu Daraban, vicepresedintele Tribunalului Salaj, alaturi de alte opt persoane, inculpat intr-un dosar DIICOT .

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru un proiect privind controlul poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Guvern. Acordul de imprumut dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) ar putea fi semnat in cursul lunii aprilie 2016.

Romania, imprumut de 48 milioane euro de la BIRD pentru controlul poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )