Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 3,5 milioane lei

România Liberă România Liberă,
Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 3,5 milioane lei

Politistii fac zece perchezitii in judetele Olt, Teleorman, Arges si Valcea, la persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare. Prejudiciul in acest dosar este de aproximativ trei milioane si jumatate de lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 3 milioane de euro. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum.

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac, marti, 17 perchezitii in judetele Valcea, Olt si Gorj, intr-un dosar de coruptie si fals comise in perioada 2014-2015, in care sunt vizati medici,.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare.

28 perchezitii in Constanta, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, 1,5 milioane de euro

Politistii efectueaza, miercuri, 28 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 1,5 milioane euro.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala din Bucuresti, Ilfov si Ialomita: Sunt vizati mai multi executori judecatoresti

Politistii organizeaza luni dimineata 15 prechezitii la suspecti banuiti de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Oamenii legii verifica mai multe domicilii din Bucuresti, Ilfov si Ialomita, care ar apartin.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Descinderi in aceasta dimineata la mai multe adrese din Bucuresti si din Ilfov. Politistii si procurorii au descins la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, printre ele si un executor.

Executorul judecatoresc Dorina Gont, arestata pentru 30 de zile, intr-un dosar de evaziune fiscala

Dorina Gont, presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si omul de afaceri Ciprian Nistor au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar de evaziune.

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala, in urma perchezitiilor desfasurate luni la mai multe aderse din Bucuresti, Ilfov si Ialomita,.

Constanta: 28 de perchezitii la suspecti de evaziune fiscala in domeniul constructiilor. in acest caz prejudiciul se ridica la 1,5 milioane de euro

Politistii efectueaza miercuri dimineata 28 de perchezitii la sediile unor firme si la locuintele unor persoane din Constanta, suspectate de evazuiune fiscala, informeaza B1 TV. in acest caz sunt vizate 17.

EVAZIUNE fiscala de trei milioane de euro. Printre cei vizati, sefa Executorilor Judecatoresti de pe langa CAB

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )