Libnet.ro
UNICEF

19:00

Perchezitii la mai multe sedii CFR din Bucuresti si judetele Cluj, Ilfov si Galati

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multe sedii CFR din Bucuresti si judetele Cluj, Ilfov si Galati

Procurorii DNA Cluj ancheteaza posibile infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. Perchezitii se desfasoara in sedii CFR din Bucuresti si trei judete, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la sediile CFR din Bucuresti, Cluj, Galati si Ilfov

DNA Cluj cerceteaza posibile infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. Se fac perchezitii la sediile CFR din Bucuresti, Cluj, Galati si din Ilfov.

UPDATE Perchezitii DNA la sediile CFR din Bucuresti, Cluj, Galati si Ilfov

DNA Cluj cerceteaza posibile infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. Se fac perchezitii la sediile CFR din Bucuresti, Cluj, Galati si din Ilfov.

DNA face perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati / Este vizat omul de afaceri Calin Mitica

Procurorii DNA fac marti perchezitii in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, intr-un dosar care priveste fapte de coruptie in epicentrul carora s-ar afla omul de afaceri Calin Mitica. Potrivit DNA, Calin Mitica ar fi manipulat mai multe licitatii la compania de productie a sarii Salrom in favoarea companiei sale de transport feroviar Transferoviar Grup in detrimentul CFR Marfa. De asemenea, DNA il acuza pe Calin Mitica de corupere a unor oficiali din conducerea CFR Calatori pentru a acorda contracte de reparatii companiei sale Remarul 16 Februarie SA. Astfel, Calin Mitica e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat, alaturi de Kinga Madarasan si Stefan Adriian. Vom reveni cu amanunte.

DNA efectueaza perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati/ Este vizata CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, din care doua la sediile unor institutii publice iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014, precizeaza DNA intr-un comunicat. Potrivit Agerpres, care citeaza surse, este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. B1 TV relateaza ca, potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori. Vom reveni cu amanunte.

Brasov, Sibiu, Gorj, Hunedoara, cele mai multe transporturi ilegale de lemne

Ministrul Doina Pana, a declarat, sambata, ca in cele 15 zile de la lansarea sistemului de control pentru prevenirea taierilor ilegale, cunoscut ca Radarul padurilor, au fost descoperite 172 de transporturi ilegale, cele mai multe in judetele Brasov, Sibiu, Gorj si Hunedoara.

Ancheta in cazul baiatului din Segarcea care ar fi infectat cu HIV mai multe presoane

Mai multe persoane care au avut legatura cu baiatul din Segarcea, infectat cu HIV, decedat in urma cu doua saptamani, sunt audiate de procurori. Printre cei urmariti penal se afla si mama baiatului despre care se presupune ca ar fi infectat mai multe persoane.

Esecul e reteta succesului: nationala ajunge pe mana unor antrenori care au mai multe infrangeri decat victorii

Anghel Iordanescu a ratat Euro 2004 si CM 2006, in timp ce Ionut Badea si Viorel Moldovan au adunat mai multe partide pierdute decat castigate in prima liga.

Ninsorile si ploile abundente fac ravagii in Bulgaria. in mai multe districte a fost decretata situatie de urgenta

Bulgaria se confrunta cu o vreme extrema. Autoritatile au decretat sambata situatie de urgenta in mai multe districte din cauza ninsorilor, ploilor si rafalelor puternice de vant, informeaza site-ul.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

O parte a acoperisului Penitenciarului Jilava, smulsa in timpul vijeliei din Bucuresti

O parte din acoperisul Penitenciarului Jilava a fost smulsa in timpul vijeliei de sambata din Bucuresti, au declarat duminica, pentru Mediafax, oficiali ai penitenciarului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )