Libnet.ro
UNICEF

12:30

Perchezitii in Mures si Harghita la persoane banuite de evaziune fiscala privind comertul cu vinuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii in Mures si Harghita la persoane banuite de evaziune fiscala privind comertul cu vinuri

Saptesprezece perchezitii au avut loc la persoane din judetele Mures si Harghita, suspectate de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de vinuri, prejudiciul nefiind calculat pana in acest moment. continuă pe Wall-Street Ro

Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Grupul petrolier rus Lukoil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala si spalare de bani din Romania, care vizeaza rafinaria Petrotel, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Reuters.

Constanta: 14 persoane, audiate dupa perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro

In urma unor perchezitii facute in Constanta la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, 14 persoane au fost duse la audieri la DIICOT, scrie Mediafax. Persoanele aduse la.

Perchezitii la persoane banuite de inselaciuni cu credite

In aceasta dimineata, politistii efectueaza 61 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de inselaciune.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )