Libnet.ro
UNICEF

17:30

Perchezitii la Primaria Capitalei. Seful Directiei de Infrastructura, suspectat de fapte de coruptie

Antena3 Antena3,
Perchezitii la Primaria Capitalei. Seful Directiei de Infrastructura, suspectat de fapte de coruptie

DNA face perchezitii la mai multe adrese din Bucuresti, intre care si la Primaria Capitalei. Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, perchezitiile au loc intr-un dosar in care sunt vizate presupuse. continuă pe Antena3

Cine este Madalin Dumitru, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei

Madalin Dumitru, seful Directiei Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, se afla in vizorul procurorilor DNA, pentru ca exista suspiciunea ca ar fi atribuit contracte preferentiale unor firme care se ocupa de realizarea lucrarilor de infrastructura. Acesta este director in Primaria Generala a Capitalei din 2008, odata cu instaurarea lui Sorin Oprescu in scaunul de primar general.

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, miercuri, la Primaria Capitalei, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit B1 tv ar fi vizati doi directori, Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei si Ion Dedu, directorul Directiei de Transport din institutie. Vom reveni cu amanunte.

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Primaria Capitalei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac, miercuri, perchezitii la mai multe adrese din Capitala, intre care si la sediul Primariei, intr-un dosar in care sunt vizate presupuse fapte de coruptie.

Perchezitii DNA la Primaria Capitalei: Este vizat un director al institutiei

ProcuroriiDirectiei Nationale Anticoruptie desfasoara, miercuri, mai multe perchezitii la Primaria Capitalei, relateazaB1 TV. Potrivit unor surse judiciare, directorul Directiei Infrastructura din.

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei

Update 12:49 DNA confirma 20 de perchezitii in Bucuresti si Ilfov Procurorii DNA au confirmat ca efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011 - 2014, a unor fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie.

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei

Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii la mai multe adrese din Capitala, intre care si la Primarie, intr-un dosar in care sunt vizate presupuse fapte de coruptie, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )