Libnet.ro
UNICEF

18:30

Perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar cu prejudiciu de 35 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar cu prejudiciu de 35 milioane lei

Politistii din Ilfov efectueaza, miercuri, sase perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 milioane lei, informeaza Roxana Vasile, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, trasnsmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar cu prejudiciu de 35 milioane lei

Politistii din Ilfov efectueaza, miercuri, sase perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 milioane lei, informeaza Roxana Vasile, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, trasnsmit televiziunile de stiri.

Perchezitii la Primaria Chiajna si la clubul sportiv Concordia Chiajna

Sase perchezitii sunt in desfasurare miercuri dimineata la Primaria Chiajna, la clubul sportiv Concordia Chiajna si la domiciliile a patru persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala in care politistii de la IPJ Ilfov suspecteaza ca s-ar fi produs un prejudiciu de 35 de milioane de lei.

Perchezitii la Primaria Chiajna si clubul Concordia Chiajna, intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare si deturnare de fonduri

Sase perchezitii au loc, miercuri, la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna, intr-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ilfov, Roxana Vasile.

Perchezitii la Primaria Chiajna si la clubul Concordia Chiajna intr-un dosar cu prejudiciu de 35 de milioane lei

Politistii din Ilfov efectueaza, miercuri, sase perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 de milioane lei, informeaza Roxana Vasile, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, citat de Agerpres. De asemenea, se pun in executare 11 mandate de aducere. Ancheta vizeaza posibila finantare ilegala a clubului Concordia Chiajna.

Perchezitii la Primaria si Clubul Sportiv Chiajna. Prejudiciul din dosar este enorm

Politistii din Ilfov efectueaza, miercuri, sase perchezitii la Primaria si Clubul sportiv din Chiajna intr-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 milioane.

Perchezitii la clubul de fotbal si la Primaria Chiajna, intr-un dosar cu prejudiciu de 35 de milioane de lei (VIDEO)

Descinderi miercuri dimineata la sediul clubului de fotbal Concordia Chiajna, la Primaria Chiajna, dar si la domiciliul unor persoane. Anchetatorii au suspiciuni de finantare ilegala a clubului de fotbal de catre.

Clubul Concordia Chiajna reactioneaza in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri dimineata: Clubul traieste din banii din drepturile TV. Primaria este implicata cu stadionul

Florin Petrescu, purtator de cuvant al Concordiei Chiajna, sustine ca bugetul clubului a fost alcatuit din banii proveniti din drepturile TV si de la sponsori. Din ce stiu eu, clubul traieste din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )