Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii la sediul CJ Braila si la locuinta lui Bunea Stancu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la sediul CJ Braila si la locuinta lui Bunea Stancu

Procurorii DNA efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta presedintelui institutiei, Bunea Stancu, intr-un dosar ce presupune fapte de coruptie, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Bunea Stancu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Bunea Stancu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Bunea Stancu. Baronul PSD, banuit ca directiona contracte din bani publici spre firme apropiate

Procurorii DNA Galati fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar de coruptie, informeaza DNA intr-un comunicat. Stancu este suspectat ca era implicat in comiterea unor fapte asimilate celor de coruptie, directionand contracte din bani publici spre firme pe care el insusi le controla indirect. Ora 09. 50: Vezi in articol cele cinci contracte din bani publici suspectate de trucareIn curs de actualizare.

Perchezitii DNA la sediul CJ Braila, dar si la locuinta presedintelui Bunea Stancu

ProcuroriiDNA Galati au descins joi dimineata la sediul Consiliului Judetean Braila, dar si la locuinta presedintelui Bunea Stancu si la alte doua domicilii, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse .

Perchezitii DNA la sediul CJ Braila, dar si la locuinta presedintelui Bunea Stancu (VIDEO)

UPDATE 12:06 Procurorii DNAau dispus ridicarea si a vicepresedinteluiCJ Braila, care se afla inDelta Dunarii. Bunea Stancu, luat de acasa de procurorii DNAUPDATE 12:04 Bunea Stancu a fost ridicat.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar privind contracte pe bani acordate unor firme, au declarat,.

DNA a descins la CJ Braila si la casa baronului Bunea Stancu

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Braila, dar si la locuinta presedintelui Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu. Descinderile sunt coordonate de procurorii DNA. Din.

Perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei.

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire. Bunea Stancu este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 11. 40 - Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost dus la audieri la DNA Galati, dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestuia si la sediul institutiei pe.

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme.

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )