Libnet.ro
UNICEF

21:30

Perchezitii la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu

Perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta si la locuinta sefului institutiei, Nicusor Constantinescu, intr-un dosar instrumentat de DNA. continuă pe Adevărul

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat de mascati de la locuinta sa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat cu mascatii de acasa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

FOTO Casa lui Nicusor Constantinescu, perchezitionata cu mascatii la usa

Locuinta lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost perchezitionata de procurorii DNA! Dupa sase ore, el a fost bagat in duba si dus la audieri.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu este bolnav de cancer in faza terminala

Radu Mazare, primarul Constanta, a declarat ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este bolnav de cancer in faza terminala.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu este in faza terminala. Daca nu face operatia, mai are cateva luni de trait

Radu Mazare, primarul Constantei, a declarat ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este bolnav de cancer in faza terminala si mai are cateva luni de trait daca nu este supus unei operatii la care este programat, la finele acestei luni.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Este perchezitionata si locuinta sefului CJ, Nicusor Constantinescu

Autoritatile efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta. Descinderi au loc si la locuinta sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Dosarul este.

Nicusor Constantinescu, in vizorul DNA: perchezitii inclusiv la el acasa

Perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta si la locuinta sefului institutiei, Nicusor Constantinescu, intr-un dosar instrumentat de DNA, transmite Mediafax.

Perchezitii la seful CJ Constanta: Nicusor Constantinescu, dus la audieri.

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Constanta, vizati fiind presedintele institutiei, Nicusor Constantinescu, precum si la sediul Directiei Drumuri si Poduri Constanta, vizat fiind un functionar public, spun surse judiciare pentru Romania Libera. Seful CJ Constanta mai este implicat intr-un dosar de coruptie si are interdictie de a parasi tara. --- Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe .

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru abuz in serviciu. DNA Bucuresti a descins la locuinta presedintelui CJ Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat astazi de mascati intr-o actiune a procurorilor anti-coruptie din Bucuresti. Perchezitiile au loc la casa lui Nicusor Constantinescu situata pe malul marii la Constanta, la Consiliul Judetean dar si la o alta institutie publica.

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, la intrarea in sediul DNA: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost adus, miercuri la pranz, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de la Bucuresti. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )