Libnet.ro
UNICEF

07:30

Perchezitii la sediul Hexi Pharma. Politistii ridica documente oficiale

Antena3 Antena3,
Perchezitii la sediul Hexi Pharma. Politistii ridica documente oficiale

Perchezitii au loc joi dimineata la sediul Hexi Pharma. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Noi perchezitii la sediul Hexi Pharma. Politistii cauta documente ce vizeaza tranzactii cu spitalele

Politistii au mers din nou, joi, la sediul Hexi Pharma pentru a ridica mai multe documente ce vizeaza contractele companiei cu spitalele vizate in afacere, transmit surse judiciare.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

Politistii au descins din nou la sediul Hexi Pharma pentru a ridica documente privind diluarea dezinfectantilor. Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a dat primele declaratii in urma descinderilor facute de oamenii legii.

UPDATE Politistii ridica probe ADN din locuintele lui Dan Condrea. Avocata Hexi Pharma a fost audiata la Parchetul General

Anchetatorii au mers marti la locuintele fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, pentru a ridica probe ADN. De asemenea, anchetatorii au ridicat telefonul si laptopul acestuia. Fostul patronul Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, a murit duminica intr-un accident rutier, despre care se crede ca a fost provocat intentionat.

Moartea patronului Hexi Pharma. Ancheta urma sa fie extinsa. Ce se stie pana acum. Paznici: Dan Condrea a plecat suparat de acasa

Ancheta accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continua la fata locului, unde politistii ridica probe de la primele ore ale diminetii. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala.

Moartea patronului Hexi Pharma. Ce se stie pana acum. Paznici: Dan Condrea a plecat suparat de acasa. Doi martori au vazut momentul impactului

Ancheta in cazul accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continua. La locul impactului politistii ridica probe, iar in acest moment are loc autopsia cadavrului. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala.

Ancheteaza sau nu DNA coruptia din cazul Hexi Pharma? Primele precizari oficiale, facute la solicitarea B1 TV: in acest moment, nu exista date care sa faca obiectul unei comunicari publice

Dupa dovezile zdrobitoare scoase la iveala de Catalin Tolontan in privinta faptelor de coruptie de la Hexi Pharma, DNA ia primele masuri. intr-un comunicat, procurorii anticoruptie anunta ca vor pu.

Avocata firmei Hexi Pharma s-a prezentat la Parchetul General (VIDEO)

Audierile martorilor-cheie in dosarul Hexi Pharma continua. Marti dimineata s-a prezentat la sediul Parchetului General avocata firmei lui Dan Condrea, informeaza B1 TV. Aceasta a refuzat sa dea.

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea (VIDEO)

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul.

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov, citate de agentia Mediafax.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )