Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii si la mai multe spitale din Capitala privind achizitiile publice

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii si la mai multe spitale din Capitala privind achizitiile publice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza luni dimineata perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii precum si la sediile mai multor spitale publice din Capitala. continuă pe Adevărul

Medici suspectati de FRAUDE cu FONDURI UE. Perchezitii DNA la Ministerul Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, luni dimineata, mai multe perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte de coruptie.

Medici suspectati de FRAUDE cu FONDURI UE. Perchezitii DNA la Ministerul Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, luni dimineata, mai multe perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte de coruptie.

Enel intrerupe, vineri, curentul in mai multe zone din Bucuresti si judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov. Masura a fost luata pentru efectuarea lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Mai multe gospodarii din judetul Buzau au fost inundate in urma ploilor puternice cazute joi

Ploile puternice care au cazut joi in judetul Buzau au cauzat inundatii pe anumite rauri, mai multe gospodii si locuinte, precum si o farmacie fiind inundate. Ploaia, care a durat aproximativ 20 de minute, a.

in mai multe zone din Bucuresti nu functioneaza semafoarele

Mai multe semafoare din Bucuresti nu functioneaza, dupa cum au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere. Printre acestea se numara si cele din Piata Charles de Gaulle si Piata Brasov.

Restrictii de trafic pe mai multe strazi din Capitala, in weekend

Circulatia pe mai multe strazi din Capitala va fi restrictionata in acest weekend in Bucuresti, pentru a permite desfasurarea unor activitati culturale sau sportive. Brigada de Politie Rutiera Bucuresti pune la dispozitia soferilor rutele ocolitoare pe care le pot folosi.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru Bucuresti si pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

Mai multe evenimente restrictioneaza traficul rutier din Capitala

Traficul rutier din Capitala va fi restrictionat in acest weekend pe mai multe artere din oras, acolo unde sunt organizate mai multe evenimente. Printre acestea, a cincea editie BICICLESTI 2014, scrie Mediafax.

DNA face perchezitii la Ministerul Sanatatii si trei spitale. Miza: posibila fraudare a unui program de 60 de milioane de euro - surse

Procurorii anticorutie efectueaza luni dimineata 20 de perchezitii la sediile unor institutii publice si unitati sanitare intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008-2011, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe. Potrivit B1TV, sunt perchezitionate, printre altele, sediul Ministerului Sanatatii si spitalele Polizu, C. Iliescu si Cantacuzino, fiind verificate licitatiile pentru achizitionarea de echipamente medicale. -----------------Ora 12:44 Perchezitiile vizeaza programul national de neonatologie, in valoare de 60 milioane euro, prin care au fost dotate 22 de maternitati din toata tara, si care a suferit numeroase intarzieri, au declarat surse oficiale pentru Hotnews. ro. Potrivit acelorasi surse, achizitiile verificate au fost realizate in mandatele ministrilor Ion Bazac 2008-2009) si Cseke Attila 2009-2011). Ora 12:19 Spitalul Cantacuzino: Anchetatorii verifica documente legate de programul national de neonatologieOra 11:02 Procurorii DNA verifica luni mai multe departamente ale Ministerului Sanatatii, printre care si Departamentul Achizitii, Unitatea de Management a Proiectelor Bancii Mondiale si Departamentul de Dispozitive Medicale surse Agerpres)Ora 10:50 Mediafax informeaza ca se fac perchezitii si la Asociatia de Neonatologie, fiind vizate achizitii pentru programul de neonatologi.

Mai multe gospodarii si portiuni din DN 2, inundate in judetul Buzau

Mai multe gospodarii si locuinte din judetul Buzau, precum si o farmacie si portiuni din DN 2 E85, au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi puternice .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )