Libnet.ro
UNICEF

17:30

Perchezitii la un spital privat din Timisoara

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la un spital privat din Timisoara

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, deoarece managerul spitalului, sefa de laborator si un medic specialist in fertilizare in vitro sunt suspectati de trafic de ovule . continuă pe România Liberă

UPDATE. Perchezitii la un spital privat din Timisoara. MAnagerul spitalului, sefa de laborator si alte patru persoane, audiate in dosar

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, deoarece managerul spitalului, sefa de laborator si un medic specialist in fertilizare in vitro sunt suspectati de trafic de ovule .

UPDATE. Perchezitii la un spital privat din Timisoara. Managerul spitalului, sefa de laborator si alte patru persoane, audiate in dosar

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, deoarece managerul spitalului, sefa de laborator si un medic specialist in fertilizare in vitro sunt suspectati de trafic de ovule .

Cum functiona ilegal o fabrica de copii la un spital privat din Timisoara. Procurorii DIICOT ancheteaza

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, managerul spitalului, sefa de laborator, ambii cetateni greci, si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind suspectati de trafic de ovule. Dosarul este instrumentat cu sprijinul SRI Timis.

Perchezitii la un spital privat din Timisoara. Managerul, suspectat de trafic de ovule

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, managerul spitalului, sefa de laborator, ambii cetateni greci, si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind suspectati de trafic de ovule.

Perchezitii la un spital privat din Timisoara: Managerul spitalului, suspectat de trafic de ovule

Perchezitii la un spital privat din Timisoara: Managerul spitalului si sefa de laborator de la acest spital sunt suspectati de trafic de ovule. Potrivit anchetatorilor, un medic de origine greaca le promitea.

Managerul unui spital privat, suspectat de trafic de ovule. Procurorii au descins la sediul unitatii

Procurori DIICOT si politistii fac perchezitii, joi, la un spital privat din Timisoara, unde managerul unitatii, sefa de laborator - ambii cetateni greci- si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind.

Managerul unui spital privat, saltat de mascati. El este suspectat de trafic de ovule. Donatoarele erau studente

Update 09. 00 -Procurorii DIICOT au descins la un spital privat din oras si l-au saltat pe patronul acestuia, un cetatean grec. De asemenea, au mai fost ridicate doua cadre mecicale, respectiv un doctor.

Managerul unui spital, suspectat de trafic de ovule

Procurori DIICOT si politistii fac, joi, perchezitii la un spital privat din Timisoara, managerul spitalului, sefa de laborator, ambii cetateni greci, si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind suspectati de trafic de ovule, transmit sursele de presa.

Ponta: Fondurile europene, disponibile mediului privat din toamna

Guvernul se afla in faza finala de intocmire a noului Acord de Parteneriat cu Uniunea Europeana pentru exercitiul financiar 2014-2020, iar programele cu finantare europeana pentru acest interval vor fi accesibile mediului privat din toamna, a afirmat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Alegeri parlamentare partiale: Florin Birsasteanu (PSD) a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 3 din Timisoara. Daniel Funeriu, pe locul 3

Florin Birsasteanu PSD) a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 3 din Timisoara la alegerile parlamentare partiale desfasurate duminica. Potrivit numaratorii paralele realizate de partide, Birsasteanu a castigat cu 40%, fiind urmat de liberalul Viorel Coifan 26%) si de fostul ministru Daniel Funeriu PMP) cu 18%. Fotoliul de deputat din Colegiul 3 din Timisoara ramasese vacant dupa demisia din Parlament a Mariei Grapini PC) care a candidat la alegerile europarlamentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )