Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perchezitii la Spitalul Judetean si la mai multe adrese din Pitesti

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Spitalul Judetean si la mai multe adrese din Pitesti

Perchezitii dela spitalul judetean Arges au loc la sectia Terapie Intensiva. Ancheta vizeaza achizitia si consumul de medicamente in perioada 2009-2014. in paralel, politistii argeseni efectueaza si 5 perchezitiidomiciliare pe raza municipiului Pitesti. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Politistii argeseni fac, luni, sapte perchezitii, intre care una la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, intr-un dosar de delapidare, abuz in serviciu si fals care vizeaza achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei, relateaza Mediafax.

Rusia incepe sa se miste. Datele furnizate azi arata ce se intampla in mai multe state din UE

Moscova a inceput actiuni de lobby prin care incearca sa convinga statele din UE care au relatii apropiate cu ea, respectiv Ungaria, Italia, Germania si Cipru, sa se opuna anul viitor prin veto prelungirii.

Ceata, in Capitala si in mai multe judete din tara

Irculatia rutiera in Capitala, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, pe drumurile nationale si europene aferente judetelor Dolj, Olt, Mehedinti, Gorj, Ilfov, Teleorman, Ialomita si Buzau se desfasoara in conditii de ceata, .

Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata, in Capitala si in mai multe judete din tara

Circulatia rutiera in Capitala, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, pe drumurile nationale si europene aferente judetelor Dolj, Olt, Mehedinti, Gorj, Ilfov, Teleorman, .

Perchezitii la Spitalul Judetean Pitesti, pentru fals, delapidare si abuz in serviciu

Anchetatorii au descins, in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Pitesti, dar si la domiciliile unor persoane, banuite de comiterea infractiunilor de delapidare, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals, transmit sursele din presa.

Perchezitii la spitalul judetean din Pitesti. Banii de medicamente ar fi fost DELAPIDATI

Spitalul judetean din Arges este perchezitionat chiar in acest moment de politistii de la investigarea Criminalitatii Economice. Anchetatorii au indicii ca 500. 000 de lei, bani de medicamente pentru.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tata se afla, luni, sub avertizare de Cod galben ceata. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in unele zone, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tata se afla, luni, sub avertizare de Cod galben ceata. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in unele zone, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu. Este vorba de un total de sapte perchezitii, dosarul vizand achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei.

Zece medici rezidenti pentru Spitalul Judetean Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a semnat contract cu 10 medici rezidenti care isi vor face stagiatura in centrele universitare din tara, iar apoi tinerii vor presta activitate in cadrul unitatii de la Buzau. Pe durata celor patru sau cinci ani de pregatire, banii pentru salarii sunt suportati de Spitalul Judetean. Dupa finalizarea rezidentiatului, medicii sunt obligati prin contract sa revina la Buzau pentru a practica medicina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )