Libnet.ro
UNICEF

17:00

Perchezitii la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un dosar de coruptie. Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara, vizat ca martor in acest dosar

România Liberă România Liberă,
 Perchezitii la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un dosar de coruptie. Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara, vizat ca martor in acest dosar

Procurorii DGA efectueaza, vineri, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean din Timisoara, la un centru medical privat, dar si la casa sefului Clinicii de Chirurgie Vasculara de la Spitalul Judetean Timisoara, medicul Mihai Ionac, intr-un dosar de coruptie, informeaza opiniatimisoarei. ro. continuă pe România Liberă

Perchezitii la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DGA efectueaza, vineri, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean din Timisoara, la un centru medical privat, dar si la casa sefului Clinicii de Chirurgie Vasculara de la Spitalul Judetean Timisoara, medicul Mihai Ionac, intr-un dosar de coruptie, informeaza opiniatimisoarei. ro.

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar de trafic de influenta: Este vizata sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, precum si la mai multe adrese din judet, potrivit unor surse citate de B1 TV. Printre persoanele vizate se numara sotia senatorului PSD Alexandru.

Perchezitii la Clinica de Chirurgie Vasculara Timisoara si acasa la seful acesteia, un cunoscut chirurg, suspectat de coruptie. Mihai Ionac: In toata cariera mea nu am pretins niciodata mita de la pacienti

Descinderi, vineri dimineata, la cel mai mare spital din vestul tarii, la un centru medical privat si acasa la medicul Mihai Ionac, fost manager al spitalului judetean, acum sef al Clinicii de Chirurgie Vasculara de la Spitalul Judetean Timisoara. UPDATE: Nu inteleg ce se intampla. Sunt in calitate de martor pentru un lucru care, mi s-a scris acolo, care nu exista, a spus medicul Mihai Ionac, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj. Vizata, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice, informeaza Mediafax.

Video Perchezitii la spitale din Valcea, Gorj si Olt intr-un dosar de coruptie

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2014-2015. Mascatii au descins marti la sediul mai multor unitati spitalicesti, printre care si Spitalul Municipal Dragasani.

Perchezitii DNA la Spitalul Judetean Cluj. Senatorul PSD Alexandru Cordos si sotia lui, anchetati pentru trafic de influenta

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

52 de perchezitii in judetul Neamt, intr-un dosar de furt. Prejudiciul, 10 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti, efectueaza, joi, 52 de adrese in Piatra Neamt. in acest dosar este vizata gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este incarcerat la Penitenciarul Iasi, pentru tentativa de omor in dosarul lui Puiu Mironescu, informeaza ziarul local mesagerulneamt. ro.

Deputatul Marian Ghiveciu afla pe 7 mai verdictul in procesul in care este judecat intr-un dosar de coruptie

Deputatul social-democrat de Buzau, Marian Ghiveciu, isi va afla sentinta la inceputul lunii viitoare. Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie care judeca dosarul de coruptie al parlamentarului a ramas in pronuntare in proces, verdictul urmand sa fie dat pe 7 mai.

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac, marti, 17 perchezitii in judetele Valcea, Olt si Gorj, intr-un dosar de coruptie si fals comise in perioada 2014-2015, in care sunt vizati medici,.

DNA: Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj

Procurorii DNA fac, astazi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intre cei vizati fiind sotia unui senator, dosarul vizand infractiuni de coruptie comise de mai multe persoane, potrivit reprezentantilor institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )