Libnet.ro
UNICEF

14:30

Perchezitiile DNA sunt in dosarul 'Gala Bute'; este vizat un fost consilier al Elenei Udrea (surse) / Perchezitii la locuinta lui rudel Obreja

Hotnews Hotnews,
 Perchezitiile DNA sunt in dosarul

Procurorii DNA efectueaza luni mai multe perchezitii in dosarul privind gala in care a boxat Lucian Bute la Bucuresti, in iulie 2011, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. continuă pe Hotnews

Perchezitiile DNA sunt in dosarul 'Gala Bute'; este vizat un fost consilier al Elenei Udrea (surse) / Perchezitii la locuinta lui Rudel Obreja

Procurorii DNA efectueaza luni mai multe perchezitii in dosarul privind gala in care a boxat Lucian Bute la Bucuresti, in iulie 2011, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

FostulMinistru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse in dosarul Gala Bute sunt de fapt o incercare de intimidare, venita dupa acuzatiile pe care le-a facut vineri la adresa.

Stefan Lungu, adus la DNA in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Fostul consilier din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Stefan Lungu, a fost adus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie luni. Acesta este anchetat in dosarul Gala Bute, fiind acuzat ca ar fi.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Rudel Obreja, ridicat de mascati pentru a fi dus la audieri: Probabil voi fi retinut

UPDATE- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost ridicat de mascati si se afla in drum spre DNA Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Dimineata, procurorii au facut.

UPDATE/ Adrian Gardean a sosit la DNA. Stefan Lungu, adus la DNA in dosarul Gala Bute (VIDEO)

UIPDATE: Omul de afaceri Adrian Gardean a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, dupa ce procurorii DNA au efectuat astazi perchezitii atat la Stefan Lungu, cat si la Rudel.

Perchezitii DNA in Dosarul Gala Bute. Catalin Tolontan: Se trage tare pe acest caz cand Elena Udrea intra in conflict direct cu SRI si DNA

Catalin Tolontan, redactor sef GSP, a comentat, luni, la Antena 3, informatia conform careia procurorii DNA efectueaza perchezitii in 18 locatii din Bucuresti si patru judete, in dosarul Gala Bute. Am.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Resmerita urmeaza sa fie prezentat marti la instanta cu propunere.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea si Rudel Obreja, vizati - surse

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane si firme

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, in dosarul Gala Bute, printre locuintele perchezitionate fiind si cea a lui Rudel Obreja,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )