Libnet.ro
UNICEF

21:00

Persoanele decedate de SIDA vor fi comemorate la 19 mai

Adevărul Adevărul,
Persoanele decedate de SIDA vor fi comemorate la 19 mai

Duminica, 19 mai, este marcata Ziua Internationala de comemorare a persoanelor decedate de HIV/SIDA. Cu aceasta ocazie, Ministerul Sanatatii se alatura la campania Ziua Lumanarilor Aprinse, organizata la nivel mondial. Directorul Centrului SIDA, Stefan Gheorghita, a declarat pentru IPN ca vor fi organizate mai multe actiuni de comemorare si prevenire a maladiei HIV/SIDA in toata tara. continuă pe Adevărul

Persoanele decedate de SIDA vor avea un memorial la Chisinau

In aceasta duminica, de Ziua mondiala de comemorare a persoanelor decedate de SIDA, isi va da startul campania sociala Caravana Auto Pentru Viata 2013 la care va participa si cantareata DARA.

Ce facem weekend-ul acesta? (17-19 mai)

Nici in acest weekend nu avem nicio sansa sa ne plictisim. Maine ne asteapta un mars al motocicletelor si un concurs de pescuit, iar duminica un festival campenesc. Printre atractiile acestui weekend se numara concertul cu baietii de la Parazitii, care va avea loc maine seara.

Zilele Muzeului Militar National Regele Ferdinand I, organizate pe 18 si 19 mai, sub logo-ul 90 de ani de muzeografie militara

Muzeul Militar National va organiza pe 18 si 19 mai, editia a XIII-a ale Zilelor Muzeului Militar National, sub logo-ul 90 de ani de muzeografie militara, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Emisiunea din data de Duminica, 19 Mai 2013

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )