Libnet.ro
UNICEF

16:00

Peste 1,3 milioane de romani sufera de boala cronica de rinichi. Care sunt factorii de risc

România Liberă România Liberă,
 Peste 1,3 milioane de romani sufera de boala cronica de rinichi. Care sunt factorii de risc

Peste1,3 milioane de romani sufera de boala cronica de rinichi, ce are ca factori de risc obezitatea, colesterolul crescut, hipertensiunea, diabetul, hiperglicemia si alte tulburari metabolice, spune presedintele Asociatiei pentru Studii Reno-Metabolice si Nutritionale, Cristian Serafinceanu . continuă pe România Liberă

1,3 milioane de romani sufera de boala cronica de rinichi

Romania se confrunta cu o situatie ingrijoratoare in ceea ce priveste situatia pacientilor cu boala cronica de rinichi, atrag atentia specialistii. in tara noastra exista 1,3 milioane de oameni care sufera de aceasta afectiune, dintre care 50. 000 ar avea nevoie de dializa.

Afectiunea de care sufera peste UN MILION de romani

Peste1,3 milioane de romani sufera de boala cronica de rinichi, ce are ca factori de risc obezitatea, colesterolul crescut, hipertensiunea, diabetul, hiperglicemia si alte tulburari metabolice, spune presedintele.

Loto 6/49. Report de peste 2,35 milioane de euro la categoria I la Loto 6/49

Joi seara au loc noi extrageri Loto. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 10,44 milioane de lei peste 2,35 milioane de euro), informeaza Loteria romana.

Telekom va investi peste 160 de milioane de euro in reteaua din Romania, in 2015

Telekom va investi in Romania, in anul 2015, peste 160 de milioane de euro in dezvoltarea infrastructurii de comunicatii, pentru a stimula convergenta fix-mobil, arata un comunicat al companiei transmis astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )