Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste 100 de militanti kurzi au fost ucisi in ultimele zile intr-o vasta operatiune anti-PKK

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 100 de militanti kurzi au fost ucisi in ultimele zile intr-o vasta operatiune anti-PKK

Peste 100 de presupusi militanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) au fost ucisi in cursul ultimelor cinci zile in cadrul unei operatiuni militare de amploare care continua in sud-estul dominant kurd al Turciei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Peste o suta de militanti kurzi, ucisi de militarii turci

Peste 100 de presupusi militanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) au fost ucisi in cursul ultimelor cinci zile in cadrul unei operatiuni militare de amploare care continua in sud-estul dominant kurd.

Turcia: Cel putin 25 de militanti kurzi, ucisi de fortele turce

O operatiune a fortelor de securitate turce, care a vizat doua orase din sud-estul Turciei, in apropiere de frontierele cu Siria si Irak, a provocat moartea a cel putin 25 de militanti kurzi.

Atac sangeros al fortelor de securitate turce: 54 de rebeli kurzi au fost ucisi

Fortele de securitate turce au ucis 54 de presupusi membri ai Partidului Muncitoresc din Kurdistan PKK), in timpul a trei zile de operatiuni in sud-estul majoritar kurd al Turciei, informeaza vineri agentia de.

Bosch deschide un nou centru de servicii in Timisoara si ar putea angaja peste 100 de persoane

Grupul german Bosch a deschis un al doilea centru de servicii de afaceri in Timisoara, care va permite furnizarea de servicii suplimentare privind sistemul financiar si contabil pentru grup, iar anul urmator vizeaza cresterea cu aproximativ 100 de angajati a personalului pe care il are in oras, anunta Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2378 seconds )