Libnet.ro
UNICEF

17:30

Peste 1.000 de persoane protesteaza la Piata Unirii din Cluj fata de proiectul RMGC

Antena3 Antena3,
Peste 1.000 de persoane protesteaza la Piata Unirii din Cluj fata de proiectul RMGC

Peste o mie de persoane protesteaza, duminica dupa-amiaza, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, manifestantii urmand sa porneasca intr-un mars spre cartierul Man. continuă pe Antena3

Cluj-Napoca: Peste 1.000 de persoane protesteaza fata de proiectul minier de la Rosia Montana

Peste 1. 000 de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, relateaza Mediafax. Protestatarii s-au reunit in Piata Unirii din oras.

Protest impotriva maidanezilor, in Piata Unirii din Capitala (VIDEO)

Nu mai vor caini maidanezi pe strazi. Vorbim despre zeci de protestatari care s-au strans duminica in Piata Unirii din Capitala, pentru a manifesta impotriva animalelor care sunt lasate sa umble libere pe.

UPDATE: Protestatarii din Cluj fata de proiectul de la Rosia Montana au plecat in mars. ...

UPDATE: Participantii la protestul de la Cluj-Napoca fata de proiectul Rosia Montana, al caror numar a depasit 2. 000 de persoane, au pornit, duminica seara, in mars spre cartierul Manasur, blocand traficul rutier, transmite Mediafax. Dupa ce au stat o ora in Piata Unirii, protestatarii de la Cluj-Napoca - al caror numar a depasit 2. 000 de persoane - au pornit in mars spre cartierul Manastur, scandand Veniti cu noi, Nu corporatia face legislatia, Uniti salvam Rosia Montana. Ei au blocat .

Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian Blaga din Cluj

Peste 3. 000 de protestatri fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, blocand traficul in fata Casei de Cultura de Studentilor, relateaza Me.

VIDEO. Rosia Montana. Aproximativ 15.000 de protestatari au ocupat Piata Universitatii din ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii din Bucuresti. _ _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se .

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian ...

UPDATE: Peste 3. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca si au blocat traficul in fata Casei de Cultura a Studentilor, o parte dintre protestatari asezandu-se pe sosea, transmite Mediafax. Protestatarii - al caror numar a ajuns la peste 3. 000 - s-au oprit, duminica seara, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, dupa un mars prin cartierele Manasur si Plopilor, in timpul caruia au scandat Nu stati la .

Protest impotriva cainilor maidanezi in Piata Unirii: Tara mea nu e cotet.

Un nou protest impotriva maidanezilor are loc duminica in Capitala. Zeci de oameni s-au adunat in Piata Universitatii pentru a le cere autoritatilor sa stranga cainii fara stapan de pe strazi. Bucurestenii au iesit din nou in strada pentru a determina autoritatile sa adopte masuri pentru a aduna toti maidanezii de pe strazile Capitalei, informeaza Romania TV. Banii ne-ati luat, cainii i-ati lasat, Vrem legea lui Ionut, Tara mea nu e cotet, sunt cateva dintre sloganurile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )