Libnet.ro
UNICEF

19:45

Peste 10.000 de persoane au marsaluit pe strazile din Chisinau pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Hotnews Hotnews,
Peste 10.000 de persoane au marsaluit pe strazile din Chisinau pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Peste 10. 000 de persoane au solicitat pe strazile din Chisinau unirea Republicii Moldova cu Romania. Cea mai ampla manifestatie unionista publica din ultimii ani s-a desfasurat in ciuda incercarilor unor formatiuni pro-ruse si a unor lideri politici de a impiedica prin mijloace de intimidare si de presiune exprimarea libera a vointei populare. continuă pe Hotnews

Presedintele Colegiului Medicilor: 1.605 medici au plecat numai in acest an din Romania pentru a profesa in strainatate

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi, la Timisoara, ca 1. 605 medici au plecat numai in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, sustinand ca medicii rezidenti ar trebui sa fie platiti mai bine, transmite Mediafax.

Seful OPSPI: Nu exclud, ba chiar in doresc, sa fie o oferta de la o companie din Rusia pentru privatizarea Oltchim

Seful Oficiului pentru Participatiile Statului si Privatizare in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, crede ca vor exista cel putin trei oferte pentru privatizarea Oltchim. Vulpescu sustine ca spera ca una dintre oferte va apartine unei companii din Rusia. Nu exclud, ba chiar in doresc, sa fie o oferta de la o companie din Rusia, direct sau prin afiliati, a spus seful OPSPI. Pana in prezent au fost achizitionate 13 caiete de sarcini.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )