Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 13 kilometri de drumuri judetene de pamant asteapta asfaltul

Adevărul Adevărul,
Peste 13 kilometri de drumuri judetene de pamant asteapta asfaltul

Peste 13 kilometri de drumuri judetene de pamant care exista pe teritoriul judetului Gorj asteapta sa fie modernizate. De asemenea, locuitorii din mediul rural sunt nevoiti sa circule pe inca 155 kilometri de drumuri comunale tot din pamant. continuă pe Adevărul

Peste 200 de kilometri de drumuri judetene din Timis nu au vazut asfaltul

Un raport al Directiei pentru Administarea Drumurilor si Podurilor Judetene din cadrul Consiliului Judetean Timis publicat arata o radiografie a drumurilor judetene din Timis la inceputul acestei ierni. Potrivit documentului amintit, din reteaua de peste 1. 200 de kilometri de drumuri judetene, peste 200 de kilometri sunt de piatra sau de pamant.

Peste 200 de kilometri de drumuri din Teleorman asteapta asfalt

Teleormanul este strabatut de o retea de drumuri publice de 1525 de kilometri, dintre care 1135 sunt drumuri judetene si comunale a caror intretinere cade in sarcina autoritatilor judetene. in ciuda faptului ca la mai toate rectificarile bugetare, reabilitarea drumurilor judetene a fost campioana la alocari de fonduri, in judet inca mai sunt drumuri de cosmar.

Cele mai proaste sosele din Prahova. in 2014, judetul are peste 82 de km de drumuri judetene de pamant si piatra

In 2014, judetul Prahova are 82,4 kilometri de drumuri de pamant sau pietruite, adevarate incercari pentru localnici si soferi in timpul ploilor abundente si al iernii. Unele cu greu pot fi numite drumuri, fiind, in realitate poteci forestiere sau piste de off-road.

O treime din reteaua de drumuri judetene din Neamt nu a vazut asfalt. Situatia e si mai jalnica pe drumurile comunale

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri judetene si comunale din Neamt nu are asfalt, in cel mai bun caz, caile de circulatie fiind pietruite. Cea mai grava situatie este pe cei 62 de kilometri de drum comunal de pamant.

Reteaua de drumuri a judetului Olt se modernizeaza cu viteza melcului. Peste 900 kilometri de drumuri de pamant asteapta sa fie reabilitate

Infrastructura rutiera din judetul Olt continua sa ramana un vis frumos. in mediul rural, desi drumurile judetene au inceput sa fie asfaltate sau peticite cu imbracaminti asfaltice, ponderea cea mai mare continua sa fie detinuta de drumurile din pamant. Autoritatile judetene incearca reabilitarea drumurilor judetene, dar situatia cea mai nenorocita priveste drumurile comunale, ce tin exclusiv de autoritatile locale.

Mai multe drumuri judetene din Dolj neasfaltate: 156 de kilometri de pamant si pietris

Conforma datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Judetean Dolj dintr-un total de 1194 kilometri de drumuri judetene, peste 1000 de kilometri au fost modernizati.

Drumurile rusinii: 200 km de drumuri judetene nu au vazut asfalt. Sunt folosite de turistii straini care se dau cu ATV-urile

Kilometri buni de drumuri judetene care inca nu au vazut asfalt. Drumuri pe care oamenii circula cum pot, drumuri numai bune pentru masini de teren si pentru turistii straini cu ATV-uri. La aceasta ora in Maramures exista 775 km de drumuri judetene din care 200 km sunt din pamant sau pietruite.

Hunedoara are 200 de kilometri de drumuri de pamant in reteaua rutiera

Hunedoara este unul dintre judetele avantajate in ce priveste investitiile in infrastructura rutiera, dar are in componenta sate in care inca se poate ajunge doar pe drumuri de pamant, impracticabile cu autoturismul in vreme de iarna. in aceasta situatie sunt mai multe comunitati din Tinutul Padurenilor, dar si satele de munte din zona Calanului si a Orastiei.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

in Ialomita se circula pe drumuri de piatra si pamant. Peste 300 de kilometri de sosea judeteana asteapta de ani buni sa fie reparati

Ialomita are peste 500 de kilometri de drum judetean, insa reabilitati sunt doar 112. Toate acestea in conditiile in care Consiliul Judetean Ialomita a fost preocupat din totdeauna sa eficientizeze infrastructura rutiera din administrarea institutiei. Alesii judeteni pare insa sa fi pierdut lupta cu sosele neasfaltate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.272 seconds )