Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 140.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, in doua saptamani

Adevărul Adevărul,
Peste 140.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, in doua saptamani

La doua saptamani de cand s-a dat startul depunerii cererilor de inscriere in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2016-2017, au fost inregistrate 141. 035 de solicitari in acest sens. Ministerul Educatiei arata ca situatia nu este extrem de diferita fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand in acelasi interval calendaristic parintii au depus 140. 677 de solicitari. continuă pe Adevărul

Medici: Bebelusul Sarmaluta din Fetesti va face terapie cel putin doua saptamani

Carnea este pricipalul motiv pentru care cei doi bebelusi din Fetesti au ajuns vineri la Spitalul Marie Curie din Capitala. Reconfirmarea vine de la reprezentantii unitatii medicale care au precizat, luni, ca bebelusul care a mancat sarmale -Sarmaluta, va avea nevoie de terapie cel putin doua saptamani.

Cardurile de sanatate ale Casei OPSNAJ, blocate de doua saptamani

Cardurile de sanatate ale asiguratilor la Casa de Sanatate OPSNAJ sunt blocate de aproximativ doua saptamani. Asiguratii nu-si pot ridica retetele de la farmacii. Desi sunt pensionari sau persoane cu handicap, pacientii ap .

Prognoza meteo pe doua saptamani. inceput de primavara cu temperaturi oscilante si precipitatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 14 27 martie), potrivit careia vom avea parte de o vreme oscilanta, dar si de precipitatii. Cu toate acestea, specialistii anunta ca la sfarsitul saptamanii viitoare vremea va fi frumoasa, cu temperaturi normale pentru sfarsitul lui martie.

Adevaruri ascunse: Efectele eclipsei din 9 martie persista inca doua saptamani. Vezi horoscopul

Eclipsa totala de soare din 9 martie inca se mai face simtita si, mai mult, va avea un ecou asupra noastra inca doua saptamani de acum incolo, a spus numerologul Mihai Voropchievici,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )