Libnet.ro
UNICEF

06:30

Peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

B1 B1,
 Peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Politistii efectueaza marti peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete, fiind vizate de ancheta mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi,. continuă pe B1

Peste 150 de perchezitii se desfasoara in mai multe judete la persoane si firme de colectare a fierului vechi, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 600 de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane desfasoara in aceasta dimineata 151 de perchezitii la mai multe firme de colectare a fierului vechi si la domiciliile unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 10 milioane de euro.

Peste 150 de perchezitii la evazionisti. La cat se ridica prejudiciul

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Iasi, Calarasi, Giurgiu, Valcea, Teleorman, Arges si Dambovita, si pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Peste 150 de perchezitii pentru evaziune si spalare de bani

Peste 600 de politisti efectueaza in aceasta dimineata 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Cod galben de furtuna in sapte judete (VIDEO)

Meteorologii au emis sambata un cod galben de furtuna valabil pentru sapte judete, informeaza B1 TV. Se vor semnala descarcari electrice, cantitatile de ploaie ajungand la 20-25l/mp,grindina de mici.

Politistii au efectuat mai multe perchezitii in Alba. Este vizata o grupare care ar fi obtinut bani din inscenarea de accidente

Politistii au efectuat mai multe perchezitii in Alba in vederea destructurarii unei grupari banuite de inselaciune si nerespectarea regimului de arme. La sediul IPJ Alba au fost aduse pentru audieri trei.

Vasile Ciurchea: Zilnic se elibereaza circa 1.000 de carduri, uneori sunt cerute mai multe carduri europene

Cele mai multe carduri nationale de sanatate neeliberate, aproximativ 90. 000, sunt in Bucuresti si au inceput sa creasca foarte mult solicitarile pentru cardul european, a declarat marti, la conferinta Mediafax Talks about Health Reform, presedintele.

Cosmar pentru americani. O tornada a facut mai multe victime si a distrus case

Mai multe persoane au fost ranite sau blocate printre daramaturi dupa ce o tornada a distrus luni seara mai multe case in apropiere de Chicago, a determinat inchiderea unei autostrazi si a intrerupt alimentarea cu electricitate a mii de locuinte, au declarat oficiali americani.

Oprea: in ultimele trei saptamani m-am intalnit de mai multe ori cu PNL

Premierul intermar Gabriel Oprea a declarat, marti, la Realitatea TV, ca in ultimele trei saptamani a avut mai multe intalniri cu liderii PNL.

Baumax se vinde pe bucati: Leroy Merlin vrea sa cumpere mai multe magazine din Austria

Baumax a inceput deja sa scoata la vanzare mai multe magazine din Austria, asta dupa ce retailerul european a decis sa faca exit de pe mai multe piete din regiune, plan care a vizat iesirea inclusiv din Romania, acolo unde operatiunile companiei au.

Romania a primit 700 cereri de azil in 2015, cele mai multe de la cetateni sirieni

Aproximativ 700 de cereri de azil in Romania au fost depuse in perioada ianuarie - mai 2015, cele mai multe de cetateni sirieni, anunta Inspectoratul General pentru Imigrari, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului, sarbatorita pe 20 iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )