Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 2,5 milioane de persoane au semnat petitia pentru un nou referendum in Regatul Unit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 2,5 milioane de persoane au semnat petitia pentru un nou referendum in Regatul Unit

La doar cateva zile dupa votul pentru a iesi din Uniunea Europeana, mai mult de 2,5 milioane de britanici si rezidenti in Marea Britanie au semnat o petitie cerand un al doilea vot si fortand parlamentarii sa ia in considerare cel putin o dezbatere pe aceasta tema, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Brexit: Peste 3,2 milioane de persoane au semnat petitia pentru un nou referendum

La doar trei zile dupa votul pentru a iesi din Uniunea Europeana, peste 3,2 milioane de britanici si rezidenti in Marea Britanie au semnat o petitie cerand un al doilea vot si fortand parlamentarii sa ia in considerare cel putin o dezbatere pe aceasta tema.

BREXIT. Rasturnare de situatie. Peste 1,5 milioane de semnaturi in Marea Britanie pentru un contrareferendum

La doar cateva zile dupa votul britanicilor de a parasi Uniunea Europeana, peste 1,5 milioane de britanici si rezidenti ai Marii Britanii au semnat o petitie care solicita un al doilea vot, fortand.

Marea Britanie: Petitia pentru organizarea unui al doilea referendum a strans trei milioane de semnaturi (VIDEO)

Petitia pentru organizarea unui al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana a strans deja aproape trei milioane de semnaturi, informeaza B1 TV. Pentru ca a fost semnata.

Petitia pentru un al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE a strans deja 1,5 milioane de semnaturi

Petitia pentru organizarea unui al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE a strans deja 1,5 milioane de semnaturi, dar sansele sa fie pusa in aplicare sunt, practic, inexistente, relateaza The Guardian, potrivit News. ro.

Peste 1.000 de persoane au participat la crosul dedicat veteranilor de razboi (VIDEO)

Peste 1. 000 de persoane au participat la VeteRun, crosul dedicat veteranilor din cel de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza B1 TV. Foarte multi copii au alergat in onoarea soldatilor romani. Si Ionut.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care s-a pensionat in data de 13 iulie, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )