Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 200 de copii din judetul Vaslui au fost diagnosticati cu pediculoza dupa vacanta de Paste

Adevărul Adevărul,
Peste 200 de copii din judetul Vaslui au fost diagnosticati cu pediculoza dupa vacanta de Paste

In urma triajului epidemiologic efectuat de cadrele medicale din cabinetele scolare au descoperit o sumedenie de copii cu angina, pediculoza, micoza ori scabie. Majoritatea sunt din mediul rural si provin din familii certate cu apa si sapunul. continuă pe Adevărul

Un primar din judetul Vaslui a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Un primar din judetul Vaslui si-a angajat fiul pe functia de consilier personal. Acum, odrasla edilului a ramas fara loc demunca, iar tatal sau a fost condamnat pentru conflict de interese.

Atentie mare la ciuperci! Patru copii din Maramures au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci

Patru copii din judetul Maramures au ajuns la spitalul de urgenta din Baia Mare dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani erau vecini si au mers la bunica unuia dintre ei,.

Sa se lase de scoala si sa se marite! Peste 200 de fete au fost rapite de o grupare islamista

Peste 200 de fete, cele mai mici cu varsta de 9 ani, au fost rapite si urmeaza sa fie vandute ca sclave. Anuntul a fost facut de o grupare islamista din Nigeria care a rapit fetele la jumatatea lunii aprilie.

Condamnat pentru conflict de interese, un primar vasluian a fost trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Primarul comunei Osesti, din judetul Vaslui a fost condamnat miercuri de Judecatoria Vaslui la un an de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de conflict de interese. Condamnarea primarului Grigore Lefter vine dupa ce si-a angajat propriul fiu consilier personal. A doua zi dupa pronuntarea sentintei primarul de Osesti s-a pricopsit cu un nou dosar in instata, fiind trimis in judecata de procurorii DNA, pentru fraude cu fonduri europene.

Vaslui: 4 raniti in urma unui accident in lant cu 3 TIR-uri si un autoturism

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident in lant produs, vineri, pe un drum national din judetul Vaslui. Trei TIR-uri si un autoturism s-au ciocnit in timp ce soferul unuia dintre autotrenuri .

Tanar din judetul Iasi, arestat pentru viol si pornografie infantila. Victimele, copii cu varste intre 8 si 10 ani

Un barbat din Bals, judetul Iasi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce ancheatorii au descoperit ca acesta a violat patru minori, ar fi filmat cu telefonul abuzurile sexuale si ar fi difuzat imaginile si altor persoane interesate.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Peste o treime din mall-uri au nevoie de imbunatatiri si modernizari

Peste o treime din centrele comerciale existente au nevoie de imbunatatiri si modernizari, a declarat ieri, intr-o conferinta, Tudor Popp, director in cadrul firmei de consultanta Immpuls Real Estate Solutions.

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate. Tot vineri, cel putin 11 teroristi al-Qaida au fost ucisi de fortele de securitate din Yemen , conform Ministerului Apararii din Yemen, conform CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )