Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 200 de persoane la Universitate, in a noua zi a protestului fata de proiectul Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Peste 200 de persoane la Universitate, in a noua zi a protestului fata de proiectul Rosia Montana

Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, luni seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, scrie. continuă pe Antena3

Peste 200 de persoane, la Universitate in Capitala

Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, in aceasta seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana.

ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste. Peste 200 de manifestanti in Piata Universitatii.

Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, luni seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Protestatarii scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana! si afiseaza bannere si pancarte cu mesaje ce vizeaza si exploatarea gazelor de sist, printre care Program de guvernare: 1. cianurare, 2. fracturare, 3. poluare, 4. defrisare, 5. coabitare, Romania, spune nu fracturarii hidraulice si .

Peste 200 de persoane au participat la protestul anti-maidanezi

Peste 200 de persoane au participat, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul anti-maidanezi, cerand rezolvarea problemei cainilor fara stapan, dar si demisia primarului general Sorin Oprescu.

Peste 200 de persoane, blocate pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defectiuni tehnice la un charter ce ar fi trebuit sa decoleze spre Antalya

TAROM a anuntat, luni, defectiuni tehnice la un charter ce ar fi trebuit sa decoleze spre Antalya, 209 persoane fiind blocate pe Aeroportul Otopeni, relateazaB1 TV. 209 de turisti sunt blocati de sase ore pe.

Peste 400 de persoane la Universitate, in a noua zi de proteste privind proiectul Rosia Montana

00 - Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )