Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in Cluj, Caras-Severin si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Wall-Street Ro

Peste 1.200 locuri de munca, disponibile in strainatate. Malta cauta soferi de autobuz

Somerii care doresc o slujba in strainatate au de unde alege. Prinintermediul retelei EURES sunt puse la dispozitie 1. 228 locuri de munca. Dintre acestea, Malta, Italia, Spania si Marea Britanie  au cele maimulte slujbe disponibile.

Cei mai activi angajatori in primul trimestru din 2017: domeniile cu cele mai multe locuri de munca disponibile

Cei mai mari 50 de angajatori din piata locala, in functie de numarul de locuri de munca disponibile, au cautat sa recruteze in total aproape 5. 600 de angajati in primul trimestru din 2017, potrivit datelor eJobs. Astfel, cele mai multe joburi au fost.

NEW MONEY: Companiile de tehnologie si externalizare au inchiriat cele mai multe spatii de birouri anul trecut

Mai mult de jumatate 52%) din totalul spatiilor de birouri inchiriate anul trecut au fost tranzactionate de companii din tehnologie ITC) si externalizarea de servicii outsourcing si BPO), care angajeaza masiv in aceasta perioada, anunta firma de consultanta imobiliara ESOP. Se observa o crestere fata de anul trecut, cand 47% din tranzactiile de inchiriere si preinchiriere au implicat astfel de companii.

Unul din patru europeni cumpara online in fiecare saptamana: Romanii si polonezii fac cele mai putine achizitii online transfrontaliere - studiu

Unul din patru europeni cu acces la Internet a cumparat produse sau servicii online cel putin o data pe saptamana in anul 2016, cele mai multe achizitii transfrontaliere fiind inregistrate in Austria si Irlanda, iar cele mai putine - in Polonia si Romania, arata un studiu Mastercard privind comertul electronic pan-european, efectuat in peste 20 de tari din Spatiul Economic European EEA). Imbracamintea si incaltamintea constituie cea mai populara categorie de produse achizitionate 48%), fiind urmata de bilete 34%), produse electronice 33%) si carti 31%).

Doua zile de intreceri la Raliul Brasovului. Mai multe drumuri nationale vor fi inchise temporar

Raliul Brasovului se desfasoara in 31 martie si 1 aprilie si aduce la start peste 70 de piloti. in cele doua zile de concurs mai multe drumuri nationale vor fi inchise circulatiei.

Cum scapi de astenia de primavara fara pastile. Buruienile din curtea bunicii, cele mai ieftine si eficiente remedii

Primavara a venit pentru multi dintre noi cu o senzatie de oboseala side slabiciune, pusa de specialisti pe seama adaptarii organismului laconditiile noului sezon. Chiar daca e catalogata drept fireasca, nu eobligatoriu s-o luam ca atare, mai ales ca primavara ne ofera suficientde multe plante ca s-o combatem rapid. Busuiocul, roinita, urzicile si stevia sunt doar cateva dintre remediile cele mai ieftine si eficiente.

Cum a reusit Oradea sa ajunga orasul care ofera cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale si clinici de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unui studiu recent facut de platforma Storia. ro.

Klaus Iohannis la summit-ul PPE din Malta: Seful statului reafirma faptul ca Romania se impotriveste ideii unei Europe cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a refirmat, joi, in Malta, la summitul PPE, ca Romania nu sustine ideea unei Europe cu mai multe viteze, motivand ca acest lucru ar adanci diviziunea si neincrederea dintre statele membre, mai ales pe fondul Brexit si a celorlalte crize cu care se confrunta Uniunea Europeana, relateaza News. ro. Iohannis a vorbit in discursul sau despre semnarea Declaratiei de la Roma, privind viitorul UE, reafirmand faptul ca Romania nu sustine o Europa cu mai multe viteze.

Cele mai bune farse de 1 aprilie ale companiilor

Ca intotdeauna, companiile participa cu pacaleli in aceasta zi, iar mai jos avem lista cu cele mai bune farse de 1 aprilie pe care brandurile mari le-au facut. Cele mai bune farse de 1 aprilie de la companii straine Cu toate ca vorbim de branduri serioase in acest articol, trebuie sa tinem cont de faptul [&8230;].

Mai multe ferme mici vor primi bani europeni, dupa ce a scazut plafonul minim al productiei

Mai multe ferme de dimensiuni mici vor putea accesa bani europeni prin submasura 6. 3 din Planul National de Dezvoltare Rurala PNDR), dupa ce a fost redus pragul de productie minima de la care fermierii pot solicita finantare, a declarat Cati Dobre, sef serviciu in cadrul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )