Libnet.ro
UNICEF

15:30

Peste 25.000 de locuinte din Galati au ramas fara apa calda pe termen nelimitat

Hotnews Hotnews,
 Peste 25.000 de locuinte din Galati au ramas fara apa calda pe termen nelimitat

Peste 25. 000 de familii din Galati nu mai beneficiaza de apa calda menajera, incepand de marti, in urma deciziei luate de Primaria municipiului de sistare pe termen nelimitat a furnizarii acestui serviciu public catre populatie, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste 200 de locuinte din Hancesti, afectate de recentele inundatii

Peste 200 de locuinte din orasul Hancesti au avut de suferit din cauza revarsarii raului Cogalnic, care s-a umplut peste limita, ca urmare a ninsorilor abundente din 20 si 21 aprilie.

Vacanta de 1 Mai: aproape 450 de soferi au ramas fara permise, o treime pentru ca au condus cu viteza

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa. Numarul soferilor care s-au urcat bauti la volan a fost de.

450 de soferi teribilisti au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa .

Imagini de cosmar! Ciobani atacati de un urs in Harghita. Unul dintre barbati a ramas fara un deget (VIDEO)

Doi ciobani au ajuns la spital dupa ce au fost atacati de un urs. Totul s-a intamplat la o stana din apropierea municipiului Miercurea Ciuc, Tinerii, care erau frati, se aflau la stana tatalui lor,.

inca o localitate din Galati, sub amenintarea alunecarilor de teren: Zeci de familii din Suceveni se asteapta la ce e mai rau(VIDEO)

Este alerta din nou in judetul Galati care sta sub amenintarea alunecarilor de teren. De data aceasta la Suceveni zeci de familii si-au facut deja bagajele si se asteapta la ce e mai rau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )