Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 26.000 de doze de vaccin de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Antena3 Antena3,
Peste 26.000 de doze de vaccin de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Maine, 3 februarie, 26. 210 de doze de vaccin de la Moderna vor fi distribuite catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. continuă pe Antena3

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Primele 26. 210 doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite, miercuri, catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare, a anuntat Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat ca primele 26. 210 doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite, miercuri, catre centrele.

A doua transa de vaccin Moderna soseste astazi in tara

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste astazi in tara, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in tara

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste sambata in tara, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

A doua transa de vaccin Moderna impotriva COVID-19 a ajuns in Romania prin vama Nadlac

Vaccinul dezvoltat de compania Moderna impotriva COVID-19 a ajuns in Romania, in aceasta dimineata, prin vama Nadlac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )