Libnet.ro
UNICEF

08:30

Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie si internet pot fi comparate pe Veritel, un site dezvoltat de ANCOM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie si internet pot fi comparate pe Veritel, un site dezvoltat de ANCOM

Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie fixa, mobila si internet pot fi comparate pe Veritel. ro, o aplicatie online dezvoltata de ANCOM printr-un proiect cofinantat cu bani europeni, in valoare totala de peste un milion de lei, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

ANCOM: in Romania sunt peste 25,5 milioane de abonati la telefonie mobila

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) informeaza ca, in prezent, in tara noastra exista peste patru milioane de abonati la telefonie fixa si peste 25,5 milioane de abonati la telefonie mobila, iar aproape jumatate din gospodarii au o conexiune la internet fix, peste 85% dintre ele avand abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale.

ANCOM: Romania are peste 25,5 milioane de abonati la telefonia mobila si 4 milioane la telefonia fixa

Serviciile de comunicatii din Romania conecteaza in prezent in jur de patru milioane de abonati la telefonia fixa si peste 25,5 milioane de abonati la telefonia mobila, iar aproape jumatate din gospodariile din Romania au o conexiune la internet fix si peste 85% dintre ele un abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale, releva datele furnizate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), citat de Agerpres.

ANCOM: Romania are peste 25,5 milioane de abonamente la telefonia mobila si 4 milioane la telefonia fixa

Serviciile de comunicatii din Romania conecteaza in prezent in jur de patru milioane de abonamente la telefonia fixa si peste 25,5 milioane la telefonia mobila, iar aproape jumatate din gospodariile din Romania au o conexiune la internet fix si peste 85% dintre ele un abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale, releva datele furnizate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), citat de Agerpres.

Premiu de peste 2,5 milioane de lei, la Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de peste 2,5 milioane de lei de la categoria I fiind reportat, potrivit Loteriei Romane. Numerele extrase.

Premiul la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane de lei, nu a fost castigat. Vezi numerele extrase

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de peste 2,5 milioane de lei de la categoria I fiind reportat, potrivit Loteriei Romane. Numerele extrase.

Premiul la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane de lei, nu a fost castigat.

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de peste 2,5 milioane de lei de la categoria I fiind reportat, potrivit Loteriei Romane. Numerele extrase duminica la Loto 6/49 sunt 25, 36, 29, 49, 47 si 31, iar numarul Noroc este 3726833. La categoria I nu a fost inregistrat niciun castigator, astfel ca premiul pus in joc, in valoare de 2. 608 lei, a fost reportat pentru urmatoarea extragere. La categoria a doua a jocului Loto 6/49 .

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri de peste 2,42 milioane lei in urma reclamatiilor clientilor

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri in valoare de 2,42 milioane lei pentru un numar de 8161 de reclamatii facute de clienti, se arata in raportul privind piata serviciilor postale facut public marti de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Raportand traficul general total 523. 299 de trimiteri postale) la numarul de reclamatii, s-a constatat ca in 2012 a existat o reclamatie la 6. 543 de trimiteri postale, o reclamatie intemeiata la 19. 490 de trimiteri postale, o reclamatie neintemeiata la 9. 850 de trimiteri postale si ca, in medie, din trei reclamatii intemeiate, una a fost solutionata prin acordare de despagubiri.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )