Libnet.ro
UNICEF

07:00

Peste 30 de probe din Gorj sunt negative. Streinu-Cercel: Vom avea probleme de la acest coronavirus, fara doar si poate

Adevărul Adevărul,
Peste 30 de probe din Gorj sunt negative. Streinu-Cercel: Vom avea probleme de la acest coronavirus, fara doar si poate

Managerul Spitalului Matei Bals din Bucuresti, Adrian Streinu Cercel, a anuntat ca peste 30 de probe de analize recoltate de la persoane din judetul Gorj sunt negative, iar in cursul zilei de joi la Institutul Matei Bals au fost primite probe de la pacienti din mai multe judete, rezultatele acestora urmand a fi gata vineri. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Prefectul din Gorj: Se suspenda toate activitatile culturale, educative si sportive

Alerta in judetul Gorj, unde a stat italianul infectat cu coronavirus timp de patru zile. De asemenea, a fost confirmat primul caz de coronavirus al unui roman tot intr-o comuna din Gorj, unde a stat izolat la domiciliu timp de doua zile.

Primul bolnav de coronavirus in Romania: tot ce stim despre tanarul din Gorj

In urma cu cateva ore, a fost confirmat in mod oficial primul caz de coronavirus in Romania. Este vorba despre un tanar din Gorj care a intrat in contact cu un italian infectat. Romanul infectat cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre a fost confirmat de catre autoritatile de la Bucuresti. Raed Arafat a organizat o .

Noi detalii despre familia italianului cu coronavirus: Sotia este in carantina, iar socrii sunt izolati la domiciliu

Sotia barbatului italian depistat cu coronavirus este in carantina, iar socrii acestuia sunt izolati la domiciliu, a precizat prefectul din Gorj, miercuri dimineata.

Ministerul Sanatatii: Barbatul din Gorj infectat cu coronavirus va ramane la Institutul Matei Bals

Noi precizari venite de la Ministerul Sanatatii despre situatia din Romania dupa primul caz confirmat de coronavirus.

Surse: O romanca din Gorj, iubita italianului infectat cu coronavirus, ar fi fost testata pozitiv

Au aparut noi informatii in cazului italianului care a fost depistat pozitiv cu coronavirus de autoritatile din Italia dupa ce a fost in Romania.

O masina a intrat intr-o multime, intr-un oras din Germania. Sunt zeci de victime

O masina a intrat in plin in multimea adunata la sarbatoarea unui carnaval in orasul german Volkmarsen. Potrivit primelor informatii, mai multe persoane sunt ranite.

O masina a intrat intr-o multime, intr-un oras din Germania. Sunt intre 10 si 15 victime

O masina a intrat in plin in multimea adunata la sarbatoarea unui carnaval in orasul german Volkmarsen. Potrivit primelor informatii, mai multe persoane sunt ranite.

CRISTIAN POPA, BNR: 15% din creditele acordate de bancile din Romania sunt pentru companii intensive in generarea de carbon

Creditele acordate de bancile din Romania sunt directionate in proportie de 15% catre companii intensive in generarea de carbon, potrivit datelor din Raportul de stabilitate pe anul 2019, prezentate, luni, intr-o dezbatere de specialitate, de catre Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Companiile din Romania sunt pe ultimul loc in UE la utilizarea social media

Jumatate dintre companiile din Uniunea Europeana au utilizat in anul 2019 cel putin un tip de social.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )