Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 30% din familiile europene planuiesc cheltuieli mai mari in vacanta din aceasta vara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 30% din familiile europene planuiesc cheltuieli mai mari in vacanta din aceasta vara

Spre deosebire de anul trecut, peste 30% din familiile europene planuiesc cheltuieli mai mari in vacanta din aceasta vara, iar 40% mentin aceleasi cheltuieli ca in vara lui 2014, arata barometrul european de vara Ferratum Grup. continuă pe Ziarul Bursa

Romania pierde 2 miliarde euro din fondurile europene pentru transport

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare atrage atentia ca din fondurile europene pentru transport abia au fost cerute anul acesta la decontare 14 milioane de euro, desi au trecut 6 luni in care lucrarile trebuiau sa fie avansate.

Pretul petrolului pierde peste 4% din cauza crizei din Grecia

Pretul futures al petrolului a scazut puternic ieri, investitorii fiind reticenti la plasamente riscante, din cauza temerilor provocate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

Peste 30 de nave cu nereguli, in urma unor controale in porturile romanesti de la Marea Neagra

Un numar de 45 de nave aflate in porturile romanesti de la Marea Neagra au fost verificate, in aceasta saptamana, de echipe formate din reprezentanti ai sindicatelor navigatorilor si ai autoritatilor.

Cresteri, pe fondul aprecierilor din bursele europene

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au evoluat in mare parte pozitiv, ieri, fiind influentati si de evolutia in crestere a burselor europene, care asteptau propunerile detaliate ale Greciei pentru reformele economice ce ar trebui sa ajute la salvarea tarii, ne-a declarat domnul Gabriel Aldea, director adjunct Intercapital Invest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )