Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peste 569 de milioane de euro ar putea fi accesati de Zona Metropolitana din Brasov

Adevărul Adevărul,
Peste 569 de milioane de euro ar putea fi accesati de Zona Metropolitana din Brasov

La o sedinta a reprezentantilor ADR Centru la Brasov, la care au participat reoprezentantii administratiilor locale din Zona Metropolitana, s-a anuntat ca acestea ar putea accesa, in exercitiul financiar 2014 -2020 + inca 3 ani de implementare) suma de 569. 953 de euro, prin Planul Operational Regional. continuă pe Adevărul

Groupama a facut anul trecut un profit de 1,4 milioane euro

Groupama, subsidiara locala a grupului francez cu acelasi nume, a obtinut anul trecut un profit de 6,1 milioane lei 1,4 milioane euro) din vanzarea de asigurari de viata, aproape dublu fata de rezultatul inregistrat pe segmentul asigurarilor generale, potrivit raportului anual al companiei.

Enel investeste peste 18 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Cotroceni

Enel Distributie Muntenia a demarat lucrarile de modernizare si consolidare a statiei electrice de transformare Cotroceni din Bucuresti, valoarea investitiei fiind estimata la peste 18 milioane lei, informeaza compania printr-un comunicat trimis redactiei.

Statul a incasat peste 20,4 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 20,4 milioane de euro, in iunie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare.

MFE a lansat spre consultare ghidul Scoala pentru toti, cu o alocare de 193 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat, spre consultare publica, un ghid pentru Scoala pentru toti, un program de educatie cu o alocare de 193,2 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU 2014-2020), se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Dorin Cocos ar fi incasat 85 de milioane de euro din contractele in Sanatate

85 milioane euro in 9 ani au incasat firmele lui Dorin Cocos pentru reactivi de teste medicale, vanduti spitalelor de stat, arata o investigatie RISE Project.

FOTO Peste 6 milioane de lei pentru modernizarea a 18 strazi din Oradea

18 strazi din Oradea, din cartierul Iosia, sunt in curs de afaltare. S-au ales strazile pe care au fost amplasate deja retelele de utilitati, iar investitia se ridica la aproximatic 6 milioane. Lucrarile vor trebui finalizate in cel mult trei luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )