Libnet.ro
UNICEF

17:30

Peste 5.700 de persoane date disparute in urma inundatiilor din India, considerate moarte

B1 B1,
Peste 5.700 de persoane date disparute in urma inundatiilor din India, considerate moarte

Cele peste 5. 700 de persoane date disparute in urma inundatiilor care au afectat nordul Indiei in luna iunie, sunt considerate moarte, au anuntat autoritatile, citate de Times Live. 748 de persoane sunt. continuă pe B1

BILANT SUMBRU iN INDIA: Cele peste 5.700 de persoane date disparute sunt considerate MOARTE.

Autoritatile din India au declarat in cursul zilei de luni ca cele 5. 748 de persoane date disparute in urma inundatiilor care au afectat nordul tarii, luna trecuta, sunt considerate moarte, informeaza Times Live. Procedurile de compensare financiara pentru familiile victimelor vor incepe marti potrivit sefului Guvernului din Uttarakhand, cel mai afectat stat. Astfel, pentru familiile fiecarei persoane care a murit in inundatii si in alunecari de teren provocate de intemperii, guvernul a .

VIDEO Inundatiile din India: Cele peste 5.700 de persoane date disparute sunt considerate moarte

Autoritatile indiene au anuntat luni ca cele aproape sase mii de persoane date disparute dupa inundatiile care au afectat nordul tarii in luna iunie sunt considerate decedate, informeaza AFP.

Cei peste 5.700 de disparuti in urma inundatiilor din India sunt considerati morti

Autoritatile indiene au anuntat luni ca cele 5. 748 de persoane date disparute dupa inundatiile care au afectat in iunie nordul tarii sunt considerate decedate, relateaza AFP.

Aproape 300 de persoane au murit sau au fost date disparute in China, din cauza intemperiilor

Aproape 300 de persoane au murit sau au fost date disparute in ultimele zile in China, tara afectata de inundatii, alunecari de teren si prabusirea mai multor cladiri, a anuntat luni Guvernul chinez, citat.

China: Aproximativ 300 de persoane au murit sau au fost date disparute in urma intemperiilor

In ultimele zile, in China, in jur de 300 de persoane au fost date disparute sau au murit in urma intemperiilor care au afectat tara, potrivit Guvernului chinez, citat de AFP. Potopul care a lovit provincia.

Siria: Cel putin 29 de persoane au murit in urma bombardamentelor din nord-vestul tarii

Cel putin 29 de persoane au fost ucise in urma bombardamentelor din provincia Idleb, de duminica dupa-amiaza, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP. Cel putin 29 de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )