Libnet.ro
UNICEF

22:00

Peste 60 de gospodarii din Mehedinti au fost INUNDATE. Traficul rutier a fost RESTRICTIONAT

Antena3 Antena3,
Peste 60 de gospodarii din Mehedinti au fost INUNDATE. Traficul rutier a fost RESTRICTIONAT

Peste 60 de gospodarii din mai multe localitati din Mehedinti au fost inundate, duminica dimineata, iar circulatia rutiera este restrictionata pe DN 67, in acelasi judet, dupa ce apa a ajuns pe carosabil,. continuă pe Antena3

Zeci de gradini si gospodarii au fost inundate

Zeci de gospodarii si aproximativ 150 hectare de terenuri agricole au fost inundate, astazi, in judetul Gorj, in urma precipitatilor din ultima perioada.

Vestul si sudul Romaniei sunt din nou sub ape. Zeci de case au fost inundate

Din cauza ploilor torentiale din ultimele zile, raurile au iesit din matca, iar in orase canalizarile nu au mai facut fata apei. in Caras-Severin zeci de case sunt inundate, iar prin curtile oamenilor nu ai.

Campanie electorala cu masini vandalizate, intr-o localitate din Mehedinti

Masina primarului si a sefului de post din Gogosu, judetul Mehedinti, au fost vandalizate. Oamenii si-au gasit autoturismele zgariate si cu cauciucurile taiate. Pagubitii arata cu degetul spre un consatean.

UPDATE. Pericol de inundati in 15 judete. Cod Rosu pentru raul Motru si pe doua rauri din Mehedinti. Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu de ploi abundente, Dolj si Dambovita, sub Cod Galben

La acest moment, la nivel national, avem 4 judete afectate de precipitatiile abundente Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu, Dolj si Dambovita sub Cod Galben, in 5 localitati din aceste judete inregistrandu-se probleme din cauza apelor Motru in jud. GORJ), Podul Grosului, Prunisor, si Balacita toate in Mehedinti si Carpen in judetul Dolj, informeaza MAI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )