Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 9.600 de soferi au fost amendati in patru zile, cei mai multi din cauza vitezei

Adevărul Adevărul,
Peste 9.600 de soferi au fost amendati in patru zile, cei mai multi din cauza vitezei

Aproape 400 de infractiuni au fost descoperite de politistii romani in ultimele patru zile. De asemenea, oamenii legii au dat aproape 11. 500 de amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei. Dintre acestea, peste 3. 000 de sanctiuni au fost date soferilor vitezomani. continuă pe Adevărul

Peste 11.000 de amenzi si 600 de permise retinute, in patru zile de razii

Aproape 400 de infractiuni au fost constatate de politisti, in urma actiunilor desfasurate pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, in ultimele patru zile. De asemenea, politistii au aplicat aproape 11. 500 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 3. 000 de lei.

Suceava: Doua raniti intr-un accident in care au fost implicate patru masini

Doua persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident in lant produs in Suceava. in accident au fost implicate patru masini, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs pe Calea Unirii din.

Adolescentul din Focsani disparut timp de patru zile a fost gasit la Constanta

Constantin Zaharia, de 16 ani, a fost gasit de oamenii legii in Gara din Constanta, dupa ce initial si-ar fi sunat parintii si i-a anuntat ca nu mai vrea sa mearga la scoala.

Adolescentul din Focsani, disparut timp de patru zile, a fost gasit la Constanta

Constantin Zaharia, de 16 ani, a fost gasit de oamenii legii in Gara din Constanta, dupa ce initial si-ar fi sunat parintii si i-a anuntat ca nu mai vrea sa mearga la scoala.

Perchezitii la Dan Adamescu acasa si la sediului Astra Asigurari in dosarul in care au fost arestati patru judecatori

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la domiciliul omului de afaceri Dan Adamescu si la sediul companiei Astra Asigurari. Surse judiciare au declarat ca aceasta actiunea ar avea legatura cu dosarul in care patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost arestati preventiv, marti seara, pentru fapte de coruptie.

Perchezitii la Dan Adamescu acasa si la sediului Astra Asigurari in dosarul in care au fost arestati patru judecatori pentru coruptie

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la domiciliul omului de afaceri Dan Adamescu si la sediul companiei Astra Asigurari. Actiunea are legatura cu dosarul in care patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost arestati preventiv, marti seara, pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )