Libnet.ro
UNICEF

16:00

Peste jumatate din elevii de la liceul Bolintineanu nu au reusit sa promoveze examenul de bac

B1 B1,
Peste jumatate din elevii de la liceul Bolintineanu nu au reusit sa promoveze examenul de bac

Mai mult de jumatate dintre elevii liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti nu au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat. Printre fericitii care au trecut cu bine examenul se afla si fiul. continuă pe B1

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

Procurorul general cere clarificari privind aspecte contradictorii prezentate in spatiul public din ancheta de la Liceul Bolintineanu

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a solicitat vineri conducerii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti clarificari cu privire la aspectele prezentate in spatiul public ca fiind contradictorii in cauza privind fraudarea examenului de bacalaureat la Liceul Teoretic 'Dimitrie Bolintineanu', se arata intr-un comunicat trasmis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ).

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare. Ministrul Radu Stroe a mai precizat.

Scandal la liceul Bolintineanu: Altercatii si imbranceli intre parinti si politisti. Elevii, asteptati cu autocare pentru audieri (VIDEO)

UPDATE: Interventia politistilor la liceul Bolintineanu a fost anulata, elevii urmand sa fie citati la audieri saptamana viitoare. Anularea a fost luata de procurorul de caz la scurt timp dupa ce premierul.

Nitu: NU STIU daca s-au emis mandate in ancheta de la Liceul Bolintineanu.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, vineri, ca procurorii au actionat procedural in cazul anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, scrie Mediafax. El a precizat ca nu stie daca s-au emis sau nu mandate de aducere pentru elevii pe care anchetatorii vor sa ii audieze. Citeste si Interventia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi, in cazul fraudei de la Liceul Bolintineanu. Demersul premierului, o grava imixtiune in justitie Din punct de .

Victor Ponta la Antena 3: Actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu aduce aminte de vremurile comuniste/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta este prezent in aceasta seara in studiul Antenei 3. Victor Ponta declara ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, despre actiunea de la liceul Bolintineanu: In fata mea, responsabil e ministrul de Interne/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si ca il vede responsabil direct pe ministrul de Interne, care trebuie sa ii spuna de ce nu a stiut de la inceput, de ce a stiut gresit, pentru ca prima data mi-a zis mie ca nu erau mandate, dupa aia, ba era, ba nu era foarte clar. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat de reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. Declaratiile presedintelui m-au amuzat. Presedintele Basescu va fi istorie, o istorie trista. Mai sunt 500 de zile si merge pe mare, a declarat Ponta.

Politistii se apara: Au existat mandate de aducere in cazul elevilor de la liceul Bolintineanu

Politistii ar fi mers vineri la Liceul Bolintineanu cu peste 100 de mandate de aducere semnate de procurori, a declarat vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor, Dumitru Coarna, la Antena 3. Coarna s.

Politistii se apara: Au existat mandate de aducere in cazul elevilor de la Liceul Bolintineanu

Politistii ar fi mers vineri la Liceul Bolintineanu cu peste 100 de mandate de aducere semnate de procurori, a declarat vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor, Dumitru Coarna, luni, la Antena 3. Coa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )