Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 3 mii de copaci, doborati in Chisinau in urma ninsorilor

Adevărul Adevărul,
Peste 3 mii de copaci, doborati in Chisinau in urma ninsorilor

Primaria Chisinau a declarat vineri, 21 aprilie, stare de situatie exceptionala pe intreg municipiul Chisinau. Oamenii sunt indemnati sa stea acasa pentru a nu se supune riscului. Tot mai multi copaci cad in Capitala din cauza inghetului, dar si zapezii. Cifra arborilor cazuti se ridica la peste 3. continuă pe Adevărul

Peste 2 mii de copaci, doborati in Chisinau in urma ninsorilor

Primaria Chisinau a declarat vineri, 21 aprilie, situatie exceptionala pe intreg municipiul Chisinau. Oamenii sunt indemnati sa stea acasa pentru a nu se supune riscului. Tot mai multi copaci cad in Capitala din cauza inghetului, dar si zapezii. Cifra arborilor cazuti se ridica la peste 2.

Bilantul valului de frig si ninsori care a lovit Romania: Zeci de mii de case fara curent electric, sute de copaci doborati, o femeie a nascut in autospeciala pompierilor / Se redeschid partiile de la Clabucet si Straja

Zeci de localitati si zeci de mii de case fara curent electric, linii de inalta tensiune distruse in judetele Iasi, Vaslui si Bacau, sute de copaci doborati de vant: acesta este bilantul valului de frig si de ninsori care a lovit Romania in ultimele zile. In Iasi, o femeie a nascut in autospeciala pompierilor. Si doua vesti bune: partia Clabucet din Predeal va fi redeschisa in week-end iar in statiunea Straja, in Valea Jiului, se schiaza gratuit sambata.

O benzinarie din Moldova va dona 25.000 de dolari in sprijinul celor care au avut de suferit pe urma ninsorilor

O retea de benzinarii din Republica Moldova a anuntat vineri, 21 aprilie, ca va dona 500. 000 de lei aproape 25. 000 de dolari) in sprijinul celor care au avut de suferit pe urma ninsorilor din tara.

Risc sporit de inundatii in urma ninsorilor din Republica Moldova

Ministerul Mediului de la Chisinau a anuntat in dupa-amiaza zilei de vineri, 21 aprilie, ca in anumite zone ale tarii exista risc sporit de inundatii. in ultimele 24 de ore, in zona centrala si de sud a Republicii Moldova au cazut cantitati-record de precipitatii ninsoare si ploaie), doar intr-o zi inregistrandu-se norma pentru o luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )