Libnet.ro
UNICEF

13:30

Petre Toba: M.A.I a angrenat peste 65.000 de angajati pentru buna desfasurare a alegerilor locale

B1 B1,
Petre Toba: M.A.I a angrenat peste 65.000 de angajati pentru buna desfasurare a alegerilor locale

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenati pe 5 iunie pentru buna desfasurare a alegerilor locale, a declarat Ministrul Petre Toba, potrivit. continuă pe B1

Codul rosu hidro a fost extins in noua judete. Petre Toba: Autoritatile au intervenit in 89 de localitati. 200 de oameni au fost evacuati (VIDEO)

Ministrul de Interne, Petre Toba, a dat asigurari ca se depun eforturi si toate structurile mentin o capacitate ridicata de interventie, astfel incat vietile oamenilor sa nu fie puse in.

Petre Toba solicita autoritatilor locale sa ia masuri pentru prevenirea potentialelor situatii de risc, cauzate de fenomenele meteorologice

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Petre Toba, solicita prefectilor si reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) din judete sa ia masuri care sa previna situatii de risc pentru populatie. Initiativa vine in contextul in care Administratia Nationala de Meterologie ANM) si Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) au emis avertizari pentru 25 de judete din tara.

Petre Toba, intrebat daca a fost filat Condrea: Este o masura procesuala care face parte din dosarul penal

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a declarat miercuri, intrebat daca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost filat, ca este o masura procesuala care face parte din procesul penal, precizand ca nu poate face alte comentarii vizavi.

Peste 65.000 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru ca alegerile locale sa se desfasoare fara incidente

Peste 65. 000 de reprezentanti ai fortelor de ordine vor supraveghea buna desfasurare a alegerilor locale de duminica, a anuntat ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba. De la inceputul campaniei, sapte persoane au fost sanctionate cu masuri preventive, arata Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )