Libnet.ro
UNICEF

08:30

Petro Porosenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru depasirea crizei ucrainene

Antena3 Antena3,
Petro Porosenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru depasirea crizei ucrainene

Presedintele ales al Ucrainei, Petro Porosenko, afirma intr-un interviu acordat revistei Bild ca intentioneaza sa poarte discutii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru depasirea crizei si favorizarea. continuă pe Antena3

Petro Porosenko: Ucraina este in stare de razboi. Noul lider ales vrea sa discute cu Vladimir Putin

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat recent, intr-un interviu pentru publicatia germana Bild, ca tara sa se afla in stare de razboi, iar operatiunile militare impotriva rebelilor prorusi vor continua. De asemenea, noul lider ucrainean a marturisit ca vrea sa poarte discutii cu Putin pentru depasirea crizei, relateaza AFP.

Porosenko vrea sa discute cu Putin pentru depasirea crizei ucrainene

Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, a declarat intr-un interviu acordat revistei Bild ca intentioneaza sa poarte discutii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru depasirea crizei si favorizarea pacii.

Petro Porosenko vrea sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a promis ca va pune capat razboiului din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita. Presedintele american i-a transmis ca beneficiaza de sustinerea totala a.

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, promitandu-i sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului, anunta Casa.

Petro Porosenko a anuntat ca vrea sa puna capat razboiului si sa duca Ucraina in UE

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, care s-a clasat pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a declarat ca prioritatile sale sunt sa p.

Alegeri prezidentiale Ucraina: Iulia Timosenko, printesa gazelor, in lupta cu regele ciocolatei, Petro Porosenko

Pentru prima data dupa destramarea URSS, lupta pentru presedintia Ucrainei se da intre doi pro-europeni: Iulia Timosenko, controversatul fost premier, si Petro Porosenko, oligarh imbogatit din afacerile cu ciocolata. Ambii reprezinta un sistem corupt pe care ucrainenii nu-l mai vor, insa, pana acum, balanta pare ca se inclina in favoarea lui Porosenko.

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei .

Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei, potrivit rezultatelor oficiale

Favoritul cursei prezidentiale din Ucraina, Petro Porosenko foto stanga), a fost declarat castigator din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale, Mihailo Ohendovski, citat de AFP. Miliardarul, supranumit regele ciocolatei, datorita.

Barack Obama ii promite sustinere totala lui Petro Porosenko

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a asigurat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, intr-o convorbire telefonica de felicitare, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )