Libnet.ro
UNICEF

00:08

Pfizer vrea sa preia AstraZeneca pe aproape 100 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pfizer vrea sa preia AstraZeneca pe aproape 100 miliarde dolari

Pfizer Inc. , cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat, ieri, ca a propus, la inceputul acestui an, cumpararea grupului britanic AstraZeneca Plc pe aproape 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Gigantul american Pfizer vrea sa cumpere concurentul sau britanic AstraZeneca pentru 100 miliarde dolari

In plina febra a fuziunilor in sectorul farmaceutic, gigantul american Pfizer vrea sa cumpere concurentul sau britanic AstraZeneca, care refuza avansurile, in ciuda unei mize de aproape 100 de miliarde de dolari, scrie AFP.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Rompetrol Rafinare estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 4,18 miliarde dolari, in crestere cu 7%

Rompetrol Rafinare RRC) estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri neta de 4,18 miliarde de dolari, in crestere cu 7% fata de nivelul de 3,91 miliarde de dolari inregistrat anul trecut, si mizeaza pe reducerea cu 33% a pierderilor.

Profitul Samsung a crescut in primul trimestru la 7,2 miliarde dolari

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, relateaza Bloomberg. in acest prim.

Licitatii publice de aproape 10 miliarde de euro, contestate in 2013. In cazul a 5 miliarde de euro, contestatiile au fost admise

In 2013, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a pronuntat decizii in cadrul unor licitatii publice cu valoare estimata de 9,9 miliarde de euro si a admis contestatii pentru proceduri in valoare de aproape 4,97 miliarde de euro, potrivit raportului anual al institutiei. Din totatul deciziilor emise anul trecut de catre Consiliu, 97,57% au ramas definitive si irevocabile dupa contestarea la Curtea de Apel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )