Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto Franta: Dacia, in cadere libera in luna mai. Cate masini s-au vandut

România Liberă România Liberă,
Piata auto Franta: Dacia, in cadere libera in luna mai. Cate masini s-au vandut

Vanzarile Dacia pe piata auto din Franta au continuat sa scada si in luna mai. Constructorul de la Mioveni a suferit un regres cu un procentaj din doua cifre, dupa ce a pierdut teren in toate lunile acestui an. continuă pe România Liberă

inmatricularile autoturismelor Dacia au scazut cu 11,3%, in luna mai

Inmatricularile de autoturisme si autoutilitare usoare marca Dacia au inregistrat, in Franta, in luna mai 2015, o scadere de 11,3% in ritm anual, pana la 6. 970 de unitati, in timp ce inmatricularile intregului grup Renault au scazut cu 1,5% , potrivit datelor publicate ieri de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile CCFA), transmite Agerpres.

Preturile de consum din zona euro au crescut in luna mai pentru prima oara in sase luni, cu 0,3%

Preturile de consum din zona euro au crescut in luna mai pentru prima oara in ultimele sase luni, cu 0,3% fata de intervalul similar din 2014. Analistii considera ca aceasta este o victorie importanta in campania Bancii Centrale Europene BCE) de.

Evolutie negativa pe piata auto: inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele cinci luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,9% in primele cinci luni ale acestui an, la 42. 549 unitati, inregistrand cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al.

Antena 3, cel mai vizionat post informativ in luna mai

Antena 3 ramane cel mai urmarit post de stiri din Romania si in luna mai. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si.

Rezervele valutare la Banca Nationala au crescut la 30,22 miliarde de euro in luna mai

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) insumau 30,22 miliarde de euro la sfarsitul lunii mai, fata de 30,09 miliarde de euro la finalul lui aprilie, a anuntat marti banca centrala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )