Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata imobiliara din Detroit este la pamant: Casele sunt scoase la vanzare si la 100 de dolari

B1 B1,
Piata imobiliara din Detroit este la pamant: Casele sunt scoase la vanzare si la 100 de dolari

Detroit, unul dintre cele mai invidiate orase americane, tocmai pentru cartierele de case, acum a devenit pustiu. Din cauza caderii pietei imobiliare, una din cinci case este nelocuita si scoasa la vanzare, la. continuă pe B1

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

Piata aparatelor de fotografiat este in pericol: Vanzarile scad din cauza smartphone-urilor

Piata aparatelor de fotografiat este in pericol. in fiecare an, vanzarile scad cu 10% iar responsabile de acest lucru sunt smarthpone-urile, care vin echipate cu camere foto din ce in ce mai performante, spun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )