Libnet.ro
UNICEF

12:30

Piata de leasing financiar a scazut cu 16% in primul semestru din 2013

Adevărul Adevărul,
Piata de leasing financiar a scazut cu 16% in primul semestru din 2013

Piata de leasing financiar a scazut cu 16% in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului precedent, scadere cauzata de introducerea timbrului de mediu la masinile rulate si de reducerea achizitiei de vehicule noi, potrivit ALB Romania, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Datoria externa totala a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Datoria externa a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro, in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Volum total nou finantat de 546 milioane euro, pe piata leasingului financiar

Piata autohtona de leasing financiar inregistra, la finele primului semestru, un volum total nou finantat de 546 milioane euro, in scadere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului 2012, potrivit unui comunicat al Asociatiei Societatilor Finaciare ALB Romania.

Primele brute subscrise ale Astra Asigurari, in crestere cu 16% in primul semestru

Astra Asigurari a raportat, in primul semestru, un total de prime brute subscrise PBS) de 601,67 milioane lei, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat.

Cegedim: Piata farmaceutica, la 1,34 miliarde euro

Piata farmaceutica romaneasca a crescut, in primul semestru, pana la nivelul de 1,34 miliarde de euro, inregistrand o imbunatatire de 3,5 procente, comparativ cu perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al Cegedim Romania.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Update 11:50 Actiunile OMV Petrom SNP) au urcat cu 2,3%, dupa publicarea rezultatelor financiare inregistrate in primul semestru.

Afacerile Fleet Management Services s-au majorat cu 17% in primul semestru

Fleet Management Services FMS), prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto, a inregistrat, in primul semestru al anului, o crestere a cifrei de afaceri cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Profitul net al Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Profitul net al Petrom simbol SNP) a crescut cu 18% in primul semestru, la 2,393 miliarde lei, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom simbol SNP) a crescut cu 18% in primul semestru, la 2,393 miliarde lei, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Crestere de 43% a vanzarilor de pavaj rezidential in primul semestru pentru Elis Pavaje

Elis Pavaje a raportat o crestere de aproximativ 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )